|
|
||||
|
||||
![]()
θελω να ρωτησω αν εχετε να μου προτινετε καποια τεστ για το νερο μου. μου ειπαν οτι υπαρχει ενα πολυ αξιοπιστο 5απλο τεστ. εχετε γνωμη πανω σε αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι που ειναι για πολλες μετρησεις (π.χ. stick 5in1 της tetra ) δεν μπορει να εχει τοσο
μεγαλη ακριβεια οσο ενα υγρο τεστ που ειναι αποκλειστικα για μια συγκεκριμενη μετρηση ( πχ NO2 , NO3 , PH ...). οσον αφορα τις μαρκες , της API ειναι τα καλυτερα αλλα και με τα tetra θα κανεις καλη δουλεια. Μακρυα απο Sera.
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρη κανείς κατά Κηφισιά ποιος έχει tetra γιατί εδώ όλοι sera έχουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά γιατί tetra ??? υπάρχουν πολύ καλύτερα ... aquatic pharmaceutical... red sea ... εγώ τουλάχιστον αυτά προτιμάω ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέχρι τώρα sera χρησιμοποιούσα και δεν μπορώ να πω πως ήμουνα ευτυχής αλλά δεν ήθελα να κάνω και ταξίδι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
με τα τετρα διαφωνώ ... υπάρχουν πολύ ποιο αξιόλογα ... και έχω την εντύπωση και φτηνότερα ... |
|
||||
|
||||
![]()
μα τα API ειναι ενα και το αυτο με τα aquatic pharmaceutical...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() όχι σε σένα !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα μακριά απο τα stick ... όσο ποιό εξηδικευμένα τόσο ποίο ασφαλή ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεστ Ελεγχου Νερου:Ποιο έχετε χρησιμοποιήσει και μείνατε ικανοποιημένοι? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 20-11-07 21:46 |
ΤΕΣΤ | Vasilis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 15-09-04 00:30 |