|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
new foto
καλησπερα .επιτελους πηρα την αποφαση εκατσα η μαλλον κολυμπισα μια μερα εβγαλα το μαυρο και αραχνο χαλικι και εβαλα χαλαζιακη αμμο.το αποτελεσμα τουλαχιστο για μενα ειναι εκπληκτηκο και καμια σχεση με το χαλικι.και φυσικα δεν το συζητω το ποσο το απολαμβανουν τα ψαρια μου.τελικα ειχατε ολοι δικιο οταν μου προτεινατε να παρω την αποφαση και να βαλω αμμο.
|
|
||||
|
||||
μου αρέσει αυτή η άμμος αλλά δεν περνώ την απόφαση ακόμα αν το αλλάξω και στο δικό μου που έχω μέσα χαλικάκι ψιλό θαλασσής.ξήλωνε πέτρες ψαριά φίλτρα πάντως δείχνει πολύ ωραία η άμμος.
|
|
|||
|
|||
ακριβως και εγω αυτες της σκςψεις εκανα πριν το αλλαξω αλλα πιστεψεμε αξηζει η προσπαθεια
|
|
||||
|
||||
Φίλε Σταύρο το ενυδρείο σου είναι απίστευτο!!! Έχω πάθει πλάκα. Δεν ξέρω πώς ήταν πριν αλλά τώρα δείχνει πανέμορφο με την άμμο
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες από το ενυδρείο μου | leonm | Δίσκοι | 41 | 04-11-09 17:43 |
ick σε severum - foto !! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-11-05 10:26 |