|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μετρησα τη σκληροτητα του ενυδριου μου που εχει νερο απο χθες!εξεπλαγειν αφου η γενικη σκληροτητα ηταν μονο 7 ενω το νερο της βρυσης εχει 8
![]() δεν εχει ιδεα κανεις?μηπως θελει ωρα για να δειξει η σκληροτητα απ τη σοδα δεν εριξα αλλη απο φοβο μην υπερβαλλω.. λοιπον μετρησα ξανα το kh μου ειναι στο θεο εφτασε πανω απο 25 σχεδον 30 αλλα το gh ακομα στο 7 τι λετε? ανεβηκε πολυ το kh μπορει να χω προβλημα?εω ανχωθει αν ξερει κανεις θα θελα βοηθεια...
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 15-02-07 στις 00:14 |
|
||||
|
||||
![]()
μία ερώτηση... οι πέτρες Moonstone είναι ασβεστολιθικές?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ασβαστολιθηκες ειναι αποσο ξερω...
|
||||
|
||||
![]()
μήπως δεν είναι? ψάξε το λίγο, αλλά ακόμα και να είναι γιατί περιμένεις τόσο γρήγορα να ανέβει η ολική σκληρότητα? με την σόδα δεν ανεβαίνει η ολική πάντως απ'όσο ξέρω παρά μόνο η KH.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ψάρια δεν έχεις μέσα έτσι?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και το Mg2SO4 κάνει δουλειά για το GH αν μπορέσεις να βρείς... Προσοχή με το ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ!!! Όσο για το ΚΗ, προσπάθησε να το πάς στο 12-15...
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα καλύτερα να βρεις σε φαρμακείο Epsom Salt (έχει την τιμητική του το Epsom Salt σήμερα, δεύτερο ποστ).
Το MgSO4 είναι πολύ πιο δραστικό και 'άγαρμπο' να το πώ έτσι. Το Epsom Salt είναι MgSO4·7H2O πιο κατάλληλο για χρήση στα ενυδρεία μας. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια αλλα παλιο το ποστ και σημερινες μετρησεις ειναι
kh12 gh14 ph8 μια χαρα δηλαδη το νερο εγλυψε τη moonstone και εγινε η δουλεια!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Αν βέβαια μιλάμε για κιχλίδες Μαλάουι τα παραπάνω αποτελούν μάλλον θεωρητικά στοιχεία, καθώς τα ψάρια είναι... σκυλιά!!Ασανσέρ να κάνεις τις GH, KH και υπόλοιπες χημικές παραμέτρους τα ψάρια απλά ... θα ευχαριστηθούν τη βόλτα! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευαισθησια φυτων σε σκληροτητα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 14:17 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |