|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για άλλη μια χρονιά ο ΠΣΦΕ θα λάβει μέρος στην έκθεση "Ζωοτεχνία".
Η έκθεση θα διεξαχθεί από 8 εως 11 Φεβρουαρίου 2007 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Σκοπός της συμμετοχής του συλλόγου είναι η ενδυνάμωση του στη Βόρειο Ελλάδα καθώς και η διάδοση του χόμπυ. Γιαυτό το λόγο ευελπιστούμε στην εθελοντική βοήθεια σας η οποία θα ζητηθεί σύντομα με ανακοίνωση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα ειμαστε εκει ολοι οι σερραιοι!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει καποιος απο τους υπευθυνους να μας κανει μια ενημερωση για το τι σκοπευουμε να κανουμε και να στησουμε στην εκθεση ωστε να φτιαχτουμε λιγακι;;;;; και να συνδραμουμε με ιδεες και λυσεις για κατι καλυτερο........
|
||||
|
||||
![]()
Αν λείπετε από τα συμβούλια του ΚΒΕ ,πως να τα ξέρετε;
Τέλος πάντων σκοπεύουμε να στήσουμε ενυδρεία αρκετών τύπων.Υπάρχουν και άλλες ιδέες αλλά είναι ακόμη στον σχεδιασμό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γεωγραφικό εκπρόσωπο Στοϊδη Θεόδωρο. Υ.Γ.Το δοκιμαστικό κατσαβίδι μην ξεχάσεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ολα τα reef στην πιστα !!!! | γαυρος | Reef | 8 | 20-04-06 23:16 |