|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που θα δείτε στο βίντεο συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια αλλαγής νερού. Η συμπεριφορά του δίσκου αυτού κατά τα άλλα είναι μία χαρά, τρώει καλά και είναι πολύ ζωηρός. Τί είναι αυτό το τρέμουλο?
http://www.youtube.com/watch?v=ZRZ56CaBvyU |
|
||||
|
||||
![]()
με επιφυλαξη...εισαι τυχερος..!
αλλα ας πουνε οι δισκαδες καλυτερα ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ....... ορεξεις....... σεξουαλικες...... Δεν ειναι ανησυχητικο ...... ειδικα αν βρει και ταιρι.......
|
||||
|
||||
![]()
...λοιπον φιλε μου,ο θυληκος σου ο δισκακος ειναι ξαναμμενος...
![]() ![]() αν του βρεις και κανα ταιρι... ΥΓ.και επειδη στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι,σου εχω ξαναπει παλιοπρυτανη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Το υποψιάστικα ότι κάτι τέτοιο ήταν αλλά επειδή είμαι εντελώς πρωτάρης στους δίσκους ήθελα τη γνώμη των ειδικών ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε κανα εγκεφαλικο θα επαθε ρε εσυ μη μασας........επιδειξιας ειναι... η σεξουαλικα για ταιρι η για κυριαρχια σε αψημαχια......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί έπαθε το κρεμύδι μου? | namesis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-04-06 21:07 |
Η Γκαπίνα κάτι έπαθε | AngleV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-12-05 09:44 |
¶ρρωστος δίσκος; | anasios | Δίσκοι | 10 | 22-09-05 22:44 |
Δίσκος Vs Θερμοστάτη | Husky_Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-02-04 00:08 |
Στρεσαρισμένος δίσκος | johnny98130 | Δίσκοι | 3 | 04-09-03 15:50 |