|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας φίλοι.
Επειδή έχω φθάσει στην τελική ευθεία και επιτέλους θα αποκτήσω το πρώτο σοβαρό μου ενυδρείο(tanganyika 140x60x70 525 λίτρα μικτά),έχω κάποιες ερωτήσεις λειτουργικής φύσεως. Η φίλτρανση θα υποστηριχτεί απο ένα sump(90x40x40 144 λίτρα),θα κρατήσω περίπου τριάντα λίτρα ασφαλείας και μαζί με τα υλικά θα έχω περίπου 100 λίτρα καθαρά. Πρώτη ερώτηση:επαρκούν τα λίτρα για να γίνει σωστή δουλειά ? Η εξαγωγή θα γίνετα απο δύο τρυπούλες που θα γίνουν στην πλάτη του ενυδρείου. Δεύτερη ερώτηση:χρειάζονται 2 εξαγωγές απο το ενυδρείο στο sump ?, και αν ναί ποιά να είναι η διαμετρό τους. Η διαδρομή απο το ενυδρείο μέχρι το sump θα γίνει με σωλήνα pvc και από το sump μέχρι το ενυδρείο με λάστιχο(με δύο κυκλοφορητές 1500 λιτ/ώρα). Τρίτη ερώτηση:Λέτε να έχω πρόβλημα με το θόρυβο ?,και αν ναι τι να κάνω ?. Αυτά με τα βασανά μου Ευχαριστώ. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 18-12-06 στις 21:13 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις με το κιλό. | joker | Bettas | 16 | 25-09-05 17:26 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |
Ερωτήσεις | Filippos | Malawi | 5 | 02-01-05 01:58 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |