|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 25cm χ 16cm χ 13cm Όγκος: ~ 5 λίτρα Κατηγορία: Ενυδρείο μονομάχου Φυτά: Κερατόφυλλο Ψάρια / ¶λλα είδη: Betta multicolor Vailtail Διακοσμητικά υλικά: Λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμος, Ξύλο (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι), πέτρες μή ασβεστοληθικές. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: κανένα Φωτισμός: φωτιστικό γραφείου φθορίου Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Φιλτράρισμα: Powerhead filter . Σφουγγάρι - siporax Θερμοστάτης: - Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: ~8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού: 30% / εβδομάδα Θερμοκρασία: ~24 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρων!
μπράβο.βάλε και άλλες φωτό |
|
||||
|
||||
![]()
Και 50 φωτό να βάλω σε ένα ενυδρειάκι 5 λίτρων τι διαφορετικό μπορεί να δεί καποιος ??
![]() Κάποια στιγμή θα μπεί και κανένα άλλο κλαδεματάκι ή καποια ανούμπια ... προς το παρόν ας σχολιαστέι το υπάρχον ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο φαίνεται. Και ο μονομάχος θα πρέπει να περνά ωραία εκεί!
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα δηλαδή τι θέλεις να ακούσεις???? (η μάλλον να διαβάσεις)...
Ότι δεν λέει???? Αφού λέει.... Ψέμματα να πούμε????? ![]() ![]() ![]() Εύγε νέε μου ...... και σε ακόμη μεγαλύτερους κήπους γι'αυτά τα πανέμορφα και πανέξυπνα ψάρια που ονομάζονται "Μονομάχοι" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο την άλλη μπορεί εμένα να μου αρέσει αλλά κάποιοι να έχουν τις ενστάσεις τους για κάτι και να έχουν να προτήνουν κάτι πολύ καλύτερο .. Ζωντανό παράδειγμα πριν μερικές μέρες που ήρθε ένας φίλος απο το σπιτι και μου λέει "όμορφο είναι αλλά αυτό το ξύλο δεν είναι αρκετά μεγάλο για το ενυδρειάκι αυτό?" μετά καθόμουν και το κοιτούσα να δώ αν έχει δίκιο ... μπορεί να έχει για τα δικά του μάτια ... αλλα για τα δικά μου έτσι και έτσι ![]() Γι' αυτό λέω ... έλα να βλέπω ποστ με ιδέες και κριτικές μια και έχω αυτή τη στιγμή το μοναδικό ποστ σε αυτή την νέα κατηγορία ![]() ![]() Υ.Γ και μην μου αρχίσετε περί ορέξεως και κολοκυθόπιτες γιατι δεν με τρελένει το κολοκύθι αλλά ούτε και οι πίτες (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, χυλόπιτες κτπ ... !!) ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Ready Aquarium | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 17-08-05 13:54 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |