|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν Sylvania Grolux σε Τ5 σε κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, ή πρέπει να παραγγείλω από εξωτερικό?
Ψάχνω αυτές των 55cm. Μου κάνουν και Arcadia ή JBL σε tropical.
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
στον διτσιο,στην μακεδονιας ρωτησες...???
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελευταία φορά που πήρα Τ8 από κει, τον είχα ρωτήσει και δεν είχε σε Τ5, ούτε και μικρή Τ8 (30cm) που θέλω για το 40λιτρο.
Θα τον ξαναρωτήσω αύριο, έλεγα μήπως ξέρετε και κάναν άλλον.
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ακομη ενας με μεγαλη ηλεκτρολογικη αποθηκη.μποτσαρη με παπαναστασιου γωνια.οπως κατεβαινεις την μποτσαρη επι της παπαναστασιου στο δεξι σου χερι.....(grolux,σιγουρα δεν εχει ,αλλα μπορει να εχει σε κατι αλλο....)
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποτε που έψαχνα ρώτησα εδώ :
Tο τηλέφωνο της OSRAM στην Θεσ/νίκη (2310846275) Ρώτησε και εδώ : http://www.kanelamps.gr/ ή εδώ Ηλεκτρόραμα Α.Ε. Γεωργικής Σχολής 66 και με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2310 473031. |
|
||||
|
||||
![]()
......την ξεφτιλα μου μεσα...πολη του 1 εκατομμυριου,και 1 λαμπα δεν μπορεις να βρεις.................
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
DIY CO2 instructions please !! | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 16:35 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |