|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή η πορεία κάθε σοβαρού χομπίστα οφείλει να περάσει και από αυτή την κατηγορία (για εκτενέστερη μελέτη της άλγης θα πουν μερικές φαρμακόγλωσσες), ναμαι και εγώ με κάποιες απορίες.
Η πρώτη ερώτηση έχει να κάνει με τη διάσταση του ενυδρείου, όπου αυτή τη στιγμή έχω κάποιους περιορισμούς στο μήκος και στο πλάτος. Οι μέγιστες διαστάσεις που μπορώ να έχω είναι 83 * 48. Αν πούμε ότι το ύψος το κάνω 70 και με στάθμη στους 65 τότε έχουμε 240 λίτρα από τα οποία με άμμο και ξύλα θα πέσουν περίπου στα 200. Είναι κατάλληλο ένα τέτοιο ενυδρείο για δίσκους? Αν είναι θα προτείνατε την περίπτωση κοπαδιού ή ζευγαριού? Εγώ πάντως θα προτιμούσα την περίπτωση κοπαδιού (4 δίσκοι ας πούμε) όπου αν στο τέλος προκύψει ζευγάρι θα είναι ότι καλύτερο. Ακούω γνώμες. Υ.Γ. γνώμες από φαρμακόγλωσσες δεν θα ληφθούν υπόψη. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Βοήθεια χάνω τους δίσκους !!!! | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 24 | 09-02-05 10:46 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |