|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα ενυδρειο 200lt μικτα ποσα ml να βαζω και καθε ποτε,και με ποσα ml να ξεκινησω?Αλλαγες καθε εβδομαδα 1/3.THANKS.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stigma98 : 01-11-06 στις 03:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς η απάντηση εξαρτάται από τη φυτομάζα, το CO2 κ άλλα πραγματάκια.
Για δώσε more info abuot your tank..!
|
|||
|
|||
![]()
Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για να δώσουμε μια πιο σαφή απάντηση.
Πάντως σαν γενική αρχή να ξέρεις ότι καλό είναι να ξεκινήσεις με πολύ μικρότερη δοσολογία απ ότι προτείνεται από την εταιρεία και βλέποντας την αντίδραση των φυτών σου να αυξάνεις ανάλογα και επίσης καλύτερα πιο μικρές δόσεις και πιο συχνές παρά μια μεγάλη μια φορά την εβδομάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σε ενυδρείο περίπου 100 λίτρων με αρκετά φυτά και τα μισά από αυτά ΠΟΛΥ γρήγορα, με φωτισμό 0,5 w/l, με προσθήκη seachem potassium και iron, με co2 diy 3,5 λίτρων, με νιτρικά κάτω από 10 μονίμως, προσθέτω 0,2-0,25 ml ημερησίως.
είναι πολύπλοκο όπως βλέπεις... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω co2 div 1,5 lt. τα φυτα μου ειναι java moss,cryptocoryne x willisii,anubias nana,bacoma monnieri,cabomba caroliniana,ceratophylium demersum,egeria densa,hydrocotyle leucocephala ,rotala rotundifolia green.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. ΑΝ τα κάνεις αυτά, κάλεσε και την ΕΜΑΚ να σε απεγκλωβίσει απο την άλγη που θα σε έχει "φυλακίσει" κλείνοντας πόρτες και παράθυρα! Προφανώς αναφέρομαι στις δοσολογίες, οι οποίες κακώς ΔΕΝ διευκρινίζεται οτι (κατα την γνώμη μου!) αφορούν σε ΦΟΥΛ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ενυδρεία και μετά απο ΣΤΑΔΙΑΚΗ αύξηση λίπανσης, φωτισμού, φυτομάζας κλπ... Φιλικά,
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειδος άλγης;; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 08-06-06 18:34 |
Flourish Seachem | cbr929 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-02-05 15:13 |
Λιπασματα σε tablets.TetraPlant Crypto vs. Sera florenette A | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 14-01-04 21:36 |