|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια
μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο και πολλεσ ωρες διαβασμα με εντυπωσιασε ο βιοτοπος malawi ειναι κατα την δικη μου γνωμη πολυ ομορφο.ειμαι στο στησιμο του νεου μου ενυδρειου και ψαχνω απεγνωσμενα πληροφοριεσ γνωμεσ κ.τ.λ. για αυτον τον βιοτοπο. Καταρχας ειμαι αρχαριοσ στο χομπι και το ενυδρειο που θα στησω θα ειναι 120 λιτ.εχω καποιεσ ερωτησεις : 1. ![]() 2. ![]() 3.καποιο link οσον αφορα περρισοτερες πληροφοριες? αυτα προς το παρον αν μπορει καποιος ας απαντησ.δεν βιαζομαι εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου αλλα προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω. Ευχαριστωωωωωωωωωωω |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ παλι διαβασμα?
![]() ![]() ![]() ευχαριστω πολυ george.θα κατσω μεχρι τις 4 το πρωι να διαβαζω.ουτε διαγωνισμα να εγραφα.δεν τα παω καλα με τα αγγλικα αλλα το λινκ που μου εδωσες το ελληνικο φαινεται πολυ χρησιμο. οτι αλλο εχετε να προσθεσετε για πληροφοριες το τι να προσεξω , γνωμες κ.τ.λ. παρακαλω περαστε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Ο βιότοπος των κιχλίδων έχει 2 στοιχεία ΠΕΤΡΑ - ΑΜΜΟ όσο περισσότερο βάλεις από αυτά τα δύο τόσο καλύτερο είναι 2) Με τις κιχλίδες είναι δύσκολο να συνδυάσεις πολλά άλλα είδη, λόγω συνθηκών νερού αλλά και λόγω συμπεριφοράς. Για παραπλήσια είδη με τις κιχλίδες ας βοηθήσουν οι πιο ψαγμένοι Μην ξεχάσεις το φελιζολ να βάλεις κάτω από την άμμο και με προσοχή οι οικοδομικές κατασκευές με τις πέτρες να είναι γερές. Οι κιχλίδες σκάβουν.... και όταν λέμε σκάβουν ΣΚΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!!!!! Μετακινήσεις σε μικρές πέτρες θεωρείτο σίγουρο
|
||||
|
||||
![]()
υποστρωμα για δεν χρειαζομαι?μονο αμμο και μετα πετρες?ΤΖΟ εχεις μονο ενα ειδος απο κιλχιδες?αν ναι ποιο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
.................................................. .................................................. ξαναρωταω μαθητη μου,τα διαβασες τα λινκ του γιωργου...????? διαβασε καλα,και δεν σε μαλωνω τωρα ,αλλα μην ρωτας συνεχεια τα ιδια πραγματα...ψαξε εδω μεσα ..υπαρχει ηδη πολυ υλικο..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτον, υποστρωμα εννοει στη συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον το φυλλοχωμα ή αλλο υποστρωμα του εμποριου, που μπαινει κατω απο το χαλικι ή την αμμο για να βοηθησει τα φυτα - αυτο δεν το θελουμε παρα μονο σε πυκονφυτεμενα ενυδρεια.
Δευτερον, οι πετρες ειναι καλο να μπουν κατευθειαν στον πατο του ενυδρειου (αφου εχει πρωτα στρωθει με ενα λεπτο κομματι φελιζολ), και μετα να μπει η αμμος. Πετρες πανω στην αμμο, σημαινει (μετα απο το σκαψιμο που κανουν οι αφρικανες) ασταθης κατασκευη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
5 x Labidochromis 6 x Pseudotropheus zebra 4 x Pseudotropheus afra 1 x Metriaclima lombardoi μπορείς να το δείς εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13649 εγω δεν έχω βάλει φελιζόλ αλλα έχω γύρω στους 20 πόντους άμμο θαλάσσης οπότε πρεπει να ρίξουνε πολύυυυυυυυυυυυυ σκάψιμο πριν αρχίσω να έχω πρόβλημα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε δεν βαζω υποστρωμα εννοω για φυτα.ανουβιες θα τις δεσω επανω στισ πετρες.αμμο θαλασσης κανει?η αλμυρα πως φευγει?
φελιζολ - πετρες - αμμος - πετρες(θαλασσης και αυτες)?η ποταμισιες (εχω διπλα μου ενα ποταμι) δασκαλε klaz θα βαλω γυαλια τον αλλον μηνα απο το πολυ το διαβασμα. ![]() απλοσ ειναι μεγαλος ο ογκος των πληροφοριων και τα εχω χασει λιγο. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |