|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρησιμοποιεί κανείς?
Αξίζει να φέρω από το internet μια και δεν πρόκειται να προχωρήσω σε αναπαραγωγή των μονομάχων μου? |
|
|||
|
|||
![]()
χρησιμοποιω εγω, η μαριελ και αν δεν κανω λαθος και η Xotikouli
ναι αξηζει να φερεις ειναι μεγαλα φυλλα γενικα, και μπορεις να κoβεις ενα κομματακι και να το βαζεις στο ενυδρειο σου δεν χρειζετε να το βαλεις ολο... μπορει να σε βοηθσει να γιατεψεις ασθενειες οπως φιν ροοτ στους μονομαχους ... και αν τους εχειs (indian almond leaves) δυσκολα αρρωστουν καθως κανουν το νερο του ενυδρειο ποιο κοντα στο φυσικο που ζουν οι μονομαχοι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 30-09-06 στις 21:00 |
|
|||
|
|||
![]()
χρησιμοποιώ της Ocean Nutrition "Atison's Betta Spa".
Λέει πάνω στη συσκευασία contains wild almond leaf extract. Το αγορασα 3 ευρώ τα 125μλ, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στα χρώματα ή στη διάθεση του μονομάχου. Υπάρχει σε αρκετά πετ σοπ στην Αθήνα. Έχει συζητηθεί κι εδώ ξανά το θέμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το betta spa το ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι συμφέρει οικονομικα.
Με 24 ευρω φέρνω 200 φύλλα τα οποία θεωρώ ότι είναι πιο αποτελεσματικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Mπορείς να τα φέρεις μαζί με κάποιον/ους άλλους και να μοιραστείτε τα έξοδα !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ απλά θέλω να μάθω αν είναι χρήσιμα γιατί κάπου έχω διαβάσει ότι οι μονομάχοι που έχουμε, δεν είναι συνηθισμένοι στις συνθήκες που δημιουργούν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Indian almont leaf... | Dis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-01-04 22:05 |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |