|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού ο πρώτος αποφάσισε να με αφήσει..
![]() ![]() αποφάσισα να εγκαταλείψω το 7ίτρο και να πάρω ένα των 16 λίτρων. Μέσα μπήκε ο νέος μου φίλος ο οποίος απ'ότι δείχνει το απολαμβάνει. Για αρχή διακόσμησα τον χώρο με μια ρίζα μοπάνι και 2 anubia και ένα μικρό βραχάκι... Δέν ξέρω τι μονομάχος είναι ακριβώς αλλά ξέρω πως μέσα απο αυτό το post και με την βοήθεια σας θα προσπαθήσω να του δώσω το ότι καλύτερο για να νιώθει ακόμη καλύτερα μέρα με την ημέρα. Η ερώτηση η οποία έχω για την ώρα είναι η εξής: Μπορώ να βάλω μέσα κάποιον συγκάτοικο για άλγες και καθαρισμό βυθού??? Ο μικρός όταν αγοράστηκε (waterinn) συγκατοικούσε χωρίς πρόβλημα με ένα γατόψαρο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 08-09-06 στις 16:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρο έχεισ βάλει μέσα ?? Έχει μεγάλη ροή ? στους μονομάχους δεν αρέσει η μεγάλη ροή νερού .....
πολύ όμορφος είναι ... να σου ζήσει ... και μην ξεχνάς ... ΚΑΠΑΚΙ !!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ξέρω πώς δεν τους αρέσει η μέγάλη ροή.
Απλά έχω μια μικρή ανατάραξη της επιφάνειας του νερού (ο μικρός είναι μπροστά και ούτε καν νιώθει τη ροή). Όσον αφορά το καπάκι δεξιά ανεμιστηράκι για ψύξη και πίσω τρύπες για την εξάτμηση.. Σταθερά 26-27 βαθμούς... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 08-09-06 στις 16:20 |
|
|||
|
|||
![]()
Λογο του περιορισμενου χορου ( 16 lt ) 8α προτινα 1-2 aple snails που τρωνε αλγη και καθαριζουν τον βυθο
Αν εμπαινε και καποιο φυτο να καλυψει το φιλτρο κτλ 8α ηταν καλυτερα αισθητικα |
|
||||
|
||||
![]()
Για φυτά θα κοιτάξω αύριο.
Λέω για κερατόφυλλο,Vallisneria spiralis ''Tiger'' ή elodea (egeria) densa Θα δείξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήριά μου !!!!!
Έχεις έναν υπέροχο μονομάχο σε ένα καταπληκτικό ενυδρείο. Αν βάλεις τη βαλισνέρια μπροστά από το φίλτρο και λίγο κερατόφυλλο να επιπλέει θα είσαι τέλειος. Αν και ο μονομάχος σου δεν φαίνεται καλά, μάλλον είναι crowntail γιατί απότι ξέρω το κατάστημα που τον αγόρασες είχε φερει. Όταν προσαρμοστεί στο περιβάλλον του, βάλτου ένα καθρεφτάκι για να "αγριέψει" και τράβα τον μια καλύτερη φωτογραφία ![]() Χαίρομαι που οι υπέροχοι μονομάχοι βγαίνουν από τα ποτηράκια και αποκτούν τέτοια σπίτια. |
|
|||
|
|||
![]()
να σου ζησει πολυ ομορφο χρωμα εχει ο μονομαχος σου !
![]() ζορμπα αυτος δεν ειναι crowntail.... |
|
||||
|
||||
![]()
Από την πρώτη ημέρα που έβαλα τον μικρό στο νέο του χώρο είχα τοποθετήσει στην πίσω πλευρά του ενυδρείου μαύρο χαρτόνι για φόντο.
Απο χθές ο μικρός είναι μέσα στη τσαντίλα κοιτώντας στην πίσω πλευρά. Έβλεπε τον εαυτό του και το flare πήγαινε σύννεφο. Σήμερα το πρωί απομάκρυνα το χαρτόνι και όλα μια χαρά. Όταν ππλησίαζα το χαρτόνι πάλι τα ίδια. Τοποθέτησα μέχρι και μπλέ χαρτόνι μπας και μειώσει την αντανάκλαση του εαυτού του αλλά δεν..... Τι κάνω τώρα? Αφήνω το χαρτόνι μέχρι να συνηθίσει την παρουσία του ανύπαρκτου φίλου του η το απομακρύνω χαλώντας έτσι το όμορφο (για τα ματια μου πάντα) τοπίο???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |