|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο αρκετο κοπο να στηθει ηρθε η ωρα να παρουσιασω την δικια μου προσπαθεια.Το ενυδρειο ειναι απο μπετοφορμ 500 περιπου λιτρων και φιλοξενει mbuna.Πετρες μαζεμενες απο θαλασσα και αμμο ποταμισια.Φιλτρανση με sump 80 λιτρων και αντλια 2500 λιτρων,επισης ενας κυκλοφορητης 500 λιτρων χαμηλα στο ενυδρειο,δυο θερμοστατες 300 watt Ο ενας στους 26 βαθμους και ο αλλος στους 25,φωτισμος 3 λαμπες φθοριου 36 watt εκαστη,η μια ειναι μπλε και αναβει μια ωρα πριν και μια ωρα στο τελος της περιοδου φωτισμου.Στο sump μπηκαν υλικα απο στρωμενο ενυδρειο και δεν χρειαστηκε στρωσιμο.Προς το παρον φιλοξενει 4 LABIDOCHROMIS 4 Melanochromis 2 Maylandia greshakei 1 socolofi(αναζητουντε και αλλα) 1 synodontis, προσωρινα 3 pleco απο το προηγουμενο ενυδρειο.Μερτησεις ph 8-8,2 NO2 0 NO3 ) KH 4 GH >10 <16
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο !!! :d
απλά δεν ξέρω αν έχει αρκετές σπηλιές ή αν απλά οι πέτρες είναι απλά τοποθετημένες έτσι για το οπτικό αποτέλεσμα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω crazyio,εχει αρκετες σπηλιες σε σημειο που ξαφνικα 15 ψαρια εξαφανιζονται,οταν εχτισα τις πετρες κοιταξα να φτιαξω αρκετες απο ολες τις πλευρες
|
|||
|
|||
![]()
δειχνει παρα πολθ ωραιο!!! μου αρεσει πολυ το χρωμα που εχουν οι πετρες και με τον καιρο θα γινει πιστευω ακομα ποιο φυσικο και ομορφο...
νομιζω αν μπορουσες να προσθεσεις και λιγα φυτα θα ηταν τελειο!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω mitsos,οι πετρες θα πιασουν αλγη και θα δειξουν ακομα πιο ομορφες πιστευω οσο για φυτα ουτε που το σκεφτομαι σε αυτο το ενυδρειο
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο φιλε και πολυ ωραιεσ πετρεσ!!!!!!!!!!!τι πετρεσ ειναι????και συμφωνω και εγω πωσ με λιγα φυτα θα ητν οτι καλυτερο!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!
![]() Λίγο ανέβασμα το ΚΗ θέλει μόνο και πιο συγκεκριμμένες μετρήσεις στο GH...! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλο πολυ καλο αλλα λιγο μονοτονο μου φαινεται. θα ηθελα φωτο με την μπλε λαμπα να δω το χρωματισμο των πετρων. παντοσ η προσπαθεια ειναι που μετραει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο πριν το Πορτο χελι,παραλια των φουρνων,πολλες πετρες σε διαφορα μεγεθη,ορεξη να εχεις να κουβαλας και να καθαριζεις
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες new photo
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο το ενυδρειο σου..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω σονια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |