|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι
Εχω ένα schiaenochromi achli.Το οποιο υποθέτω οτι είναι αρσενικό.Θέλω να πάρω άλλο ένα να τα κάνω ζευγάρι αλλα δε ξέρω να τα ξεχωρίσω.Διαβασα στο sait oτι διαφέρουν στο χρώμα(τα θυληκά είναι κεχριμπαρί) αλλα μια παρτιδα απο 20 περιπου τετοια σε ένα pet ήταν όλα μπλε.Ρωτησα τον ανθρωπο εκει μήπως ξεχωρίζουν απο το αν είναι μακρύ το πάνω φτερό τους αλλα μου απάντησε αρνητικά.Όποιος γνωρίζει σας παρακαλώ ας βοηθησει.Επισεις έχω ενα ζευγάρι aulonocara Stugrandi και θέλω να πάρω ένα ακομα ζευγαρι aulonocara rubens,υπάρχει περιπτωση να μπερδευτούν και να ζευγαρώσουν μεταξύ τους????? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυτων απο λιμνη | tolis_1234 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 15-05-05 14:17 |
Αναγνωριση λαμπας φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-04-05 19:47 |
Αναγνωριση Ψαριου | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-05 10:21 |
αναγνωριση ancistrus | Mariel | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 21-03-05 15:02 |
Αναγνωριση φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 20-03-05 23:34 |