|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Γεια σε όλους! Είμαι μέλος σε αυτό το forumαπό 30-10-05 αλλά ποτέ δεν τόλμησα να κάνω παρουσίαση του ενυδρείου μου, διότι βασίστηκα στις οδηγίες του υπαλλήλου ενός καταστήματος και μέχρι τώρα προσπαθούσα να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά… Με την βοήθειά σας τολμώ (δειλά – δειλά, γιατί υπάρχουν καταπληκτικά ενυδρεία μέσα στο forumκαι το δικό μου μοιάζει πολύ φτωχό) να παρουσιάσω τον μικρό παράδεισο (για μένα J) Αναμένω σχόλια! Στοιχεία: Νο3 = 0 Νο2 = 0 GH >10d KH =10d PH = 7,6 NH4 + NH3 = 0 Θερμοκρασία: 27 --------------------------------------------------------------------- 2 λάμπες 20 Watt Φιλτρό Resun 10Watt Flow: 700 l/h Θερμοστάτης : Resun 150 Watt Κάτοικοι: 1 Γλύφτης (βοηθήστε με το όνομα του) 1 Dark Marble Angelfish 2 Sunset Angelfish 3 Sliver Sarks 3 Labeo Albino 3 Labeo Rainbow 3 Molly Red (1 ζευγάρι + 1 αρσενικό) 4 Tetra Serpa ΥΓ γνωρίζω ότι θέλει παααααρρρααααα πολύ δουλεία ακόμα!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkoutis : 22-01-06 στις 19:04 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|