|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 40×25×30 Όγκος: 30 λίτρα περίπου Κατηγορία: betta Φυτά: κερατοφυλλο - κρυπτοκορινες - moss balls - java fern - hygrophila polysperma - bacopa monieri - java moss - bolbitis - pistia statiotes - lemna minor - limnobium levengatum - vallisneria nana - anubias barteri Ψάρια / ¶λλα είδη: 1betta crowtail - 2 amano shrimps - σαλιγκαρια(mts-ramshorn-physa) Διακοσμητικά υλικά: σκουροχρωμο χαλικι - καρυδα - ξύλα αμπέλι Φόντο: μπλε Φωτισμός: 9 watt led Διάρκεια φωτισμού: 6 ώρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό φίλτρο 200 l/h Θερμοστάτης: 25 w Λίπανση: flourish sheachem - pottasium Παροχή CO2: diy (ζάχαρη - μαγια) Παράμετροι: pH: 6.8 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% κάθε 10 μέρες Θερμοκρασία: 25 °C ¶λλες πληροφορίες: τρέχει περίπου 3 μήνες Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτογραφίες το αδικουν νομίζω.
θες να μας πεις περισσοτερα για το ξύλο-αμπέλι που λες. τι πως που? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως το αδικούν...Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμενες με κινητό...
Γυαλα - καπακι - φωτισμός και διακοσμητικά είναι diy...Τα ξύλα από αμπέλι είναι από κάτι κλαδεματα στο πατρικό μου...Πήρα κάποια που μου αρεσαν - τα καθαρισα - τα εβρασα - τα μουλιασα - ξεπλυθηκαν και ξανακαθαριστηκαν - ξανά μουλιασαν ώστε να μένουν βυθισμενα και τέλος μπήκαν στο ενυδρείο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο για το DIY της υπόθεσης. Θελω και εγώ να βρώ μερικές ρίζες οπότε έψαχνα δέντρα που να κάνουν, μου είχαν πεί για πλάτανους οπότε και το αμπέλι μοιάζει καλή ιδέα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω σπιτι σου με την DSLR να ξερεις!!
Τετοιες φώτο να βλέπω να το χαίρομαιι ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ Παναγιώτη για τα καλά σου λόγια αλλά και για τα φυτά και κυρίως για τον κουκλο που μου χαρισες....
![]() Τώρα είμαι στη φάση του σχεδιασμού για ένα 96λιτρο ώστε να έχει ο μαγκας το χώρο που του αξίζει και το ίδιο και οι γαριδουλες....Τρώει καλά και μέρα με τη μέρα θεριευει... Επίσης να ευχαριστησω και τα μέλη του Φόρουμ Mythosr - George A και Baggelhs για τα υπόλοιπα φυτά και ζωντανά που μου χάρισαν ώστε να έχει το ενυδρείο αυτή τη μορφή... Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους....!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο Αντωνη!
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ Στέφανε....!!!
Χαιρομαι πολύ που σου άρεσε...... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο Αντώνη!!!
Ένας ευτυχισμένος μονομάχος!!!! Πολύ όμορφα φυτά!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ Θοδωρή για τα καλά σου λόγια αλλά και για τα φυτά που μου εδωσες.....
![]() Η προσθήκη τους έδωσε νομίζω άλλο τόνο στο ενυδρείο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σα να τον έχεις σε 5αστερο ξενοδοχείο all inclusive!!!
Παρέα δε θα του βάλεις??? |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Αντωνη!
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ Στεφανε.....!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φίλε βασιλιάς ο τύπος !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg |
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλά φίλε μου.....!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πώς πάνε τα μικρά???
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 3 απ τη πρώτη γέννα και 4-5 απ τη δεύτερη...Όταν μπορεσω θα βάλω και φωτο....
Κολυμπανε πολύ γρήγορα και δε κάθονται για φωτο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Αντώνη να τα χαίρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ Στέφανε....!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντα τετοια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Αντώνη !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.....!!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
betta | panagiotis13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 26-04-12 10:26 |
Betta | jimfytakis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 4 | 09-11-07 14:30 |
1 Betta in 5 lt | Celda | Bettas | 2 | 10-08-05 23:01 |
Χαζο-betta! | Simpethera | Bettas | 4 | 10-10-03 22:16 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |