|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μας εφτιαξες την διαθεση παλι!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ εντυπωσιακο το Empire Gudgeon...Σκεφτομαι να βρω κι εγω ενα τετοιο ζευγαρι και να το προσθεσω στο 80λιτρο αμαζονιου που το εχω κανει.τι λες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ειρηνικο και μη ενεργητικο ψαρακι,πιστευω πως εισαι πολυ οριακος στα 80 λιτρα.
Δοκιμασε το,και αν δεν κανει τελικα μου τα χαριζεις εμενα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ εδω εννοει για species tank τα 70λιτρα που προτεινει? http://www.seriouslyfish.com/species...ris-compressa/
Και ποσο τα πηρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Mην κοιτας τα λιτρα,το μηκος του ενυδρειου κοιτα.
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα το υψος με ενδιαφερει λογω των ψαριων που εχω ηδη μεσα....Ετσι κι αλλιως δεν θα μεινει πολυ καιρο σε εκεινο το ενυδρειο,θα μπει σε αλλο με μεγαλο μηκος κι μικρο υψος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω λεω τι ενδιαφερει τα ψαρια που με ρωτησες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aντε να βαλω και καμια φωτο εδω γιατι τα εχω αφησει παραπονεμένα αυτα...
Mια φωτο του νεαρου μου Parkinsoni "Orient" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες δεν σας τις ειχα δειξει ποτε.
Γι αυτο και εκεινη ανεβηκε στο ξυλο και ποζαρε... ![]() ![]() Μεσα στην εβδομαδα και φωτο ολοκληρου του ενυδρειου 3 χρονια μετα...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 18-02-13 στις 00:51 |
|
||||
|
||||
![]()
οτι μας δείχνεις είναι εξαιρετικό κι αξιοζήλευτο!
|
|
||||
|
||||
![]()
bamboo ειναι αυτες Δημήτρη ?>..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες οι ακριδες ειναι ναι!
|
||||
|
||||
![]()
Mετα απο πολυ καιρο και πολλες αλλαγες...
Η ποιοτητα δεν ειναι τελεια,διοτι ειχα το γιο μου μεσα και κατω απο ποδια μου συνεχως... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ό,τι και να πω είναι λίγο...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα μοντερεητορ...
Θελει λιγη δουλιτσα με τα φυτα ακομα αλλα το αποτελεσμα που βλεπεις ειναι μετα απο βιαιο κλαδεμα και δεν δειχνει οπως θα επρεπε. Σε κανα μηνα θα ειμαι ετοιμος για τον διαγωνισμο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα καλα κι εσυ πας και κανεις παιδια?
Πως θα κερδισεις στον διαγωνισμο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασε Σπυρετο,με εβαλαν κριτη για να μην τους το παρω φετος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χ3σε μας ρε ντιμη βραδυατικα επαθα κατάθλιψη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω παιδακια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dimi αγορι μου οι mods δεν πρεπει να παιρνουνε μερος στον διαγωνισμο.
Οπως στους διαγωνισμους στο ραδιοφωνο οσοι εργαζονται στον σταθμο απαγορευεται να λαμβανουν μερος. Δεν θα μας συγχισεις εσυ νυχτιατικα.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα dimi. Χαιρομαι να βλεπω τα ενυδρεια σου. Απο τα ελαχιστα που ξερω ειναι απο τους αγαπημενους μου βιοτοπους. Ευχομαι καποτε να αποκτησω κι εγω τις γνωσεις σου στα ουρανια τοξα γιατι σε θεωρω επιστημονα
![]() Και μετα απο το "γλιψιμο" μια χαρη : βαλε και καμια πανοραμικη φωτο να την κανω desktop στον υπολογιστη!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια...
Επιστημονας δεν ειμαι φυσικα,απλα αγαπω αυτο το ειδος και προσπαθω να του δωσω οτι καλυτερο μπορω. Πανοραμικη τι ακριβως εννοεις? Η πρωτη φωτο δεν θεωρείται πανοραμικη? Μηπως θελεις μια με μεγαλυτερη αναλυση? Εξηγησε μου τι ακριβως θελεις,να το το κανουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Δημήτρη μου, όπως και τα ψαράκια που ζούνε σ αυτό. Να τα χαίρεσαι και σου εύχομαι σύντομα να έχεις μικρούλια να σουλατσάρουν περα δόθεν.
Οτι πούμε είναι λίγο όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω............. Συγχαρητήριαααααα
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω Πανιτσα...
Η αληθεια ειναι οτι μεγαλωνω τωρα μια ομαδα απο 20 περιπου Parkinsoni Orient,ειναι ηδη 2 εβδομαδων,σε κανα διμηνο θα κολυμπανε εδω μεσα καμια 10αρια απο αυτα.
|
||||
|
||||
![]()
τι διαμαντι ειναι αυτοοο!!?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dimis1978;738072
Πανοραμικη τι ακριβως εννοεις? Η πρωτη φωτο δεν θεωρείται πανοραμικη? Μηπως θελεις μια με μεγαλυτερη αναλυση? Εξηγησε μου τι ακριβως θελεις,να το το κανουμε![/QUOTE] Μαλλον εγω εχω το θεματακι και δεν το εκφραζω και σωστα , γιατι οταν την βαζω στην επιφανεια εργασιας φαινονται πιο θολα τα ψαρια και γενικα χανει , πιστευω οτι μπορει να συμβαινει αυτο λογω του οτι "μεγαλωνει" η φωτογραφια. Οπως και να εχει παντως οταν εχεις χρονο και κεφι ισως τελικα να ειναι καλυτερα αν εχει μεγαλυτερη αναλυση η φωτο αν και τωρα που θυμαμαι νομιζω οτι δεν μπορουν να ανεβουν στο φορουμ μεγαλες αναλυσεις (αν το εκφραζω σωστα) .Παντως ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σηκωσω τις επομενες μερες μια με μεγαλη αναλυση για να μπορει να μπει ως wallpaper...
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |