|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και από εμένα πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κόπιασαν για να δημιουργηθεί αυτό το πανέμορφο αποτέλεσμα.
Μπράβο και στο Χρίστο τον Ζ_Χ που με το φοβερό ταλέντο του στη φωτογραφία μας έδωσε μια γερή τζούρα, σε μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε, από την ομορφιά που υπήρχε αυτές τις μέρες στο περίπτερο του συλλόγου μας. ¶ντε και του χρόνου on line ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευγε παιδες.......ανεβασατε τον ΠΣΦΕ πολλα σκαλοπάτια ψηλότερα.......αποδείξατε ότι με την ομαδική δουλεια γίνονται αριστουργήματα...........και εις ανωτερα...............
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, και του χρόνου, πάλι!!!
Φαντάζομαι ο μεγάλος εφιάλτης θα ήταν οι δαχτυλιές στα τζάμια, κυρίως από τα παιδιά που θα μαζεύονταν κατά 10δες εκεί!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δαχτυλιες, και τα "Μαμα μαμα ο Νεμος ΜΠΑΜ!!!" χτυπηματα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως διεκρινα πως ο μεγαλυτερος εφιαλτης του Τολη ηταν η φυλαξη των περιοδικων προς πωληση!!!
Ποσες φορες τους ειπε, πως αυτα πουλιουνται και τα αφησαν πισω, και ποσες φορες δεν ειπε καποιον απο τους ορθιους, τσακωστον φευγει με περιοδικο! Κερβερος, και αυτος και ο Αννιβας!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλε,δειξτε μας και τη φωτο που νικησε στο διαγωνισμο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι η φωτο,οεο???
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ολοι πηγαν στο καρναβαλη η να πεταξουν τον αετο
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΠΩ ΠΩ !!!!!!!!!!!Επαθα πλακα !!!!!!!
λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν εμπενα στο GAB και δεν ειχα παρει χαμπαρι τι ακριβως γινοταν , τα ειδα σημερα και επαθα πλακα , μπραβο στα παιδια του ΚΒΕ , τελειο αποτελεσμα και τελεια οργανωση , εβλεπα τα σχεδια στον συλλογο αλλα τετοιο αποτελεσμα δεν το περιμενα , και παλι μπραβο . Και οντως θεσατε υψηλα στανταρτ .
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο σε όλα τα παίδια για το χρόνο τους,για τον κόπο τους και για την υπομονή τους!Πάντα τέτοια και καλύτερα!!!!!!!!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |