|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εκανα κατι χθες μονο την τροφη αλλαξα.την αμμο ουτε καν την ακουμπησα.πρωτη φορα γηνετε αυτο.εγω πηστευω οτι ηταν απο την τροφη δεν θα ειχα κλησει καλα το τουλι αφου μεσα δεν βηκα τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πιό πιθανό,αλλά μπορεί να γίνει και από την κυκλοφορία!!
|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω αλλα γιατι δεν εγηνε κ αλλες μερες.τοσο τυχεο ειναι.τεσπα φιλε να μην σε κουραζω θα δηξει...παντος αρχηζει κ καθαρηζει
|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτά που διαβάζω , πιο πολύ για bacterial bloom μου μοιάζει ,
ειδικά επειδή χύθηκε η τροφή μέσα βγάλε φωτο να δουμε έτσι είναι ; https://www.google.gr/search?q=bacte...fcBBEQ_AUICCgB
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι............δεν κουράζομαι εύκολα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τακη ετσι ηταν σημερα το πρωι οπως στοις φοτο σαν ομηχλη ενα πραγμα.δεν ξερω να στελνω φοτο ρε φιλε το γραφω κ πιο πανω..παντος ετσι ηταν.τη ειναι αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
bacterial bloom τότε από τη τροφή,
κάνε υπομονη και θα φύγει μόνο του, μπορεί και να αργήσει όμως να καθαρίσει
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753.
Βαλε μια αεραντλια να δουλευει.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εκανα καινουρια μετρηση...NH3/NH4=8 NO2=0 NO3=0.κατι δεν παει καλα η εχει σχεση με αυτο που μου ειπε χθες ο τακης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε μάλλον αμμωνία από τη τροφή που χύθηκε,
άστο , θα πέσει. Οσο δεν υπάρχουν ψάρια μέσα δεν μας απασχολεί Υπομονή ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι ομως NO2 γιατι ειναι 0?
------------------------- στην πρωτη μετρηση τα NO2 ηταν 0,25 κ στη δευτερη 2 κ τωρα 0 αυτο με προβληματιζει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 22-02-17 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μολις εκανα νεα μετρηση.το ενυδρειο τρεχει 20 μερες.ΝΗ3/ΝΗ4=8 ΝΟ2=5 ΝΟ3=0.το νερο ενταξη καθαρησε εντελος.
|
|
||||
|
||||
![]()
20 ημερες και καθόλου νιτρώδη ή νιτρικά ;
παράξενο, δεν μου αρέσει. Εχεις κάνει καμιά αλλαγή ;
|
|||
|
|||
![]()
NO2 5 τακη οχι 0.NO3 ειναι 0
------------------------- καλες δεν ειναι οι τιμες ρε παιδια?τα νιτρωδη 5 ειναι.νιτρικα δεν εχουν εμφανηστει ακομα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 25-02-17 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α καλά μανου07, θέλω και 2ο ζευγάρι γυαλιά
![]() καλά είναι , υπομονή
|
|||
|
|||
![]()
για τις αλλαγες νερου τη αντλια να παρω?οπως κ την θερμαντιρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μια φθηνή από ebay που να έχει μανομετρικό 2-2,5μ και θερμαντήρα 200W είσαι κομπλέ.
|
|
|||
|
|||
![]()
200w μαλιστα.να ζεστενει γρηγορα το νερο ουτος η αλλος δε θα δουλευει συνεχεια μονο καποιες ωρες την βδομαδα.κ εγω θα πρεπει να αλλαζω γυρο στα 50 με 60 λιτρα αφου μιλαμε για αλλαγη 30%.σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
200W είναι καλά για τα λίτρα σου και για την αλλαγή όπως τα λες.
|
|
|||
|
|||
![]()
η καφε αλγη κανει τον κικλο της κ φευγει μονη της?
------------------------- καμια βοηθεια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 27-02-17 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποιες περιπτώσεις φεύγει,εμείς οι Αφρικάνοι όμως θέλουμε και έχουμε άλγες!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.φιλε ταγκανικα εχεις δικιο απλα εγω ξερω για την πρασινη αλγη.η καθε λεει κανει τον κικλο της κ φευγει.κ την καφε δηλαδη την θελουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου όλη η πλάτη έχει καφέ άλγη,η πέτρες μαύρη και πράσινη.......παίζουν πολλά ρόλο!Εσένα που έχει πιάσει καφέ άλγη;
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε ταγκανικα στο δικο μου εχουν οι πετρες κ βλεπω κ στην αμμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο σημείο που εμφανίζεται,έχει κυκλοφορία;
Υ.γ.Βέβαια είναι και καινούργιο το ενυδρείο και είναι λογικό. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αμε..ο κυκλοφορητης με την κλησει που εχει για να χτηπαει στην απεναντη γωνια χτηπαει κ εκει.εχω διαβασει οτι κανει τον κικλο της κ φευγει.εντομεταξη αυξησα κ την ωρα του φωτησμου γιατι διαβασα οτι παιζει κ αυτο ρολο.μεχρη τωρα αφου δεν ειχα ψαρακια τον ανηγα 2 με 3 ωρες την μερα απο προχθες τον ανηγω κανονηκα 10 ωρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ήταν ένα 8ωρο,μπορεί να οφείλεται και σε αυτό!
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ κ 8 ωρες καλα ειναι.να σε ρωτησω κ κατι ακομα?κατω απο τις πετρες πως μποροθμε να βελτιωσουμε την κυκλοφορια?να βαλω τον κυκλοφοριτη να χτηπαει στοις πετρες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |