|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια.φιαχνω ενα ενυδρειο,θα το εχω σε 10 μερες,που θα φιλοξενισει neocaridina yellow η πορτοκαλι..θα ειναι 80 λιτρα κυβος με φιλτρο πλατης.θα ηθελα να ρωτησω να βαλω φλουριτη ακανταμα η κατι αλλο?τελος επειδη μου το φιαχνουν το ενυδρειο θα εχει 2 εισαγωγες νερου μια πανω μια κατω,να τους πω να βαλουν ψιλη σητα να μην περνανε οι γαριδες?στην εξαγωγη να βαλουν σπρει μπαρ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εσύ ??????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγω τα ξέρεις .... Φλουρίτη έχω στις γαρίδες για τα άλλα , να βάλουν σίτα πολύ ψιλή ανοξείδωτη στην είσοδο έξοδο γιατι θα περάσουν τα ακριδάκια ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η όποια σίτα μπει στην εισαγωγή του φίτρου σου, θα πρέπει να ειναι τόσο πυκνή ώστε να μην περνανε τα γαριδακια. Πράγμα που αυτόματα θα σου δημιουργήσει ένα άλλο πρόβλημα..θα "μπουκώνει" συνεχώς απο τις βρωμιές που θα μαζεύει. Οτιδήποτε βάλεις στην εισαγωγή του φίλτρου σου θα πρέπει να μπορεί να βγαίνει και να πλένεται...
Το σφουγγάρι (πυκνό πάντα) νομίζω ειναι μια καλή λύση. |
|
||||
|
||||
![]()
παντως ειναι μονοδρομος η σιτα ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι, δεν είναι μονόδρομος. Πιο πολύ θα σε βολέψει ένα σφουγγάρι π.χ. ενυδρειακό σφουγγάρι 30PPI που θα μπαινοβγαίνει παρά μια σίτα.
|
||||
|
||||
![]()
α οκ...για το υποστρωμα φλουριτη ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλλη λυση ειναι το τουλι που επισης ειναι πολυ πυκνο.Εγω τουλι εχω βαλει στην εισοδο και δεν εχω δει να περασει γαριδακι οσες φορες ανοιξα το φιλτρο.Κανω ομως με την αλλαγη νερου κι ενα καθαρισμα γυρω γυρω με τη σκουπα βυθου απ τα υπολλειματα φυτων που μαζευει..Κι η ροη δεν πεφτει καθολου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εαν θες να πειραματιστεις βαλε πρωτα κατω τυρφη και πηλο και απο πανω στρωσε το flourite black sand. Ετσι εχω στησει τον κυβο μου με τις γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
Bρε Γιάννη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Στεφανε ευχαριστω αλλα λεω να βαλω ενα μονο υποστρωμα πιο ευκολο ασε μη κανω λαθος με τις τυρφες θα το κοιταξω και το fluval ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
για τον λοφο που λες, οτι και να βαλεις θα γινει ισωμα αν δεν χρησιμοποιησεις διχτακι η καλσον η πετρες κλπ,εχε το υποψιν.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη βάλε κανένα βίντεο να δούμε πώς γίνεται αυτό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω ενα ξυλο και απο πισω απο το ξυλο θα μπει ο λοφος θα το κραταει το ξυλο και λεω να βαλω αυτα τα πλαστικα που βαζει ο finley απο το green machine
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλεις λιπασματακια ???? θα σου κόψουν την Καλημέρα οι γαρίδες, που λέει και ο φίλος μου ο Σάββας
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ευκολες γαριδες , δεν θα εβαζα λιπασμα ουτε σε red cherry ,μιας και οι γαριδες δεν τα συμπαθουν..
|
|
||||
|
||||
![]()
λιπασματα...ενα γενικο μια φορα την εβδομαδα ρε παιδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τα λιπάσματα εεε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα με την αυγουλα ηρθε και το ενυδρειο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινάς δυνατά και μˊ αρέσει. Καλή συνέχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτηκες πως θα κλεισεις τα σχαρακια;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ακομα γιαννη μολις τελειωσα και με τα φυτα.το φως μου φαινεται πολυ λιγο αμφιβαλω αν ζησουν τα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι σκόνες που ρίχνουν τι είναι; Λιπάσματα;
|
||||
|
||||
![]()
κωστα εννοεις to salty shrimp οχι δεν ριχνω αυτο το ριχνεις στις καριντινα
------------------------- ειναι για ανεβαζειw την gh ,kh tds Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 18-08-16 στις 17:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο!
Τι gh,kh ,ph εχεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάω για κάτι σκόνες στο βίντεο που ρίχνουν στο υπόστρωμα πριν βάλουν την άμμο.
|
||||
|
||||
![]()
aaa οχι αυτες ειναι για να βοηθουν τα φυτα τους πρωτους μηνες εγω εβαλα απλα φλουριτη
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο θα γινει! Με το καλο και οι γαριδες
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω στεφανε
|
|
||||
|
||||
![]()
φτασαμε στις 10 μερες.εβαλα ενα φωτιστικο λεντ 30 βατ 6.500 κ 2700 λουμεν.τα φυτακια το εκτιμησαν νομιζω ελπιζω να μην το εκτιμησουν και οι αλγες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-12-09 13:27 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |