|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και οι πιο πολυ ξερουν μετα απο μια ατυχια χαλασε το φοτιστικο που ειχα με 4 39 τ5 και θα το μετατρεψω σε multichip led costum 3*50w και για κοντρολερ θα υπαρχει ο αρντουινος να διαχειριζεται θερμοκρασιες αλλα και το ντιμαριασμα τον λεντ.
για το φοτιστικο χρειαστικαν: 3 costum led 50w http://www.leds-global.com/customize...ium-p-301.html 3 cooler ενα για καθε λεντ. http://ac-rc.net/catalog/product_inf...pc7ct2138ks0h4 3 τροφοδοτικα που ντιμαριζονται http://ac-rc.net/catalog/product_inf...pc7ct2138ks0h4 http://ac-rc.net/catalog/product_inf...pc7ct2138ks0h4 3 θερμικα για ασφαλεια στην θερμοκρασια τον λεντ http://ac-rc.net/catalog/product_inf...pc7ct2138ks0h4 2PWM cotroler μεχρι να κανουμε τον αρντουινο. http://ac-rc.net/catalog/product_inf...pc7ct2138ks0h4 Αυτα συν καποια ακομα για τον φοτισμο. τα πραγματα δεν τα εχω ολα δλδ σχεδον τπτ. το θεμα ειναι οτι πρεπει να προχωρήσω στο φωτιστικό γιατι το βιαζομαι. για τον arduino εχω παραγγιλει μερικα πραγματακια αλλα θα κανω παρουσιασει σιγα σιγα! το θεμα μου ειναι σε τι αποστασεις θα εχω τα λεντ ....... ο ενυδρειο ειναι 95 εκ μηκος και 65εκ πλατος 50εκ υψος 47 υψος νερου. το φοτιστικο θα μπει περιπου 18 εκ απο την σταθμη του νερου. τα sps ειναι περιπου 15-20εκ κατω απο την σταθμη του νερου. τι αποσταση να εχει καθε λεντ απο λεντ? σκεφτηκα να βαλω λεντ απο λεντ και απο της ακρες καθε 23-24εκ παρακαλω αν καποιος ξερει ας με βοηθησει. μαλλον θα μπουν 60 ή 90 φακοι. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο θα ειναι το εσωτερικο!!!!
επιδι δεν εχω τα πραγματα εκοψα σε ιδιο μεγεθος εκτος απο τον Arduino που δεν ξερω το τελικο μεγεθος! απο αριστερα προς τα δεξια θα ειναι 1ο φελιζολ το Arduino Ανεμιστηρας θα ειναι τι 1ο λεντ 2φελιζολ τροφοδοτικο του 1ου λεντ το δευτερο λεντ βγαζει ματια ![]() ![]() ![]() φελιζολ δευτερο τροφοδοτικο. παλι λεντ στο τελευταιο ανεμηστηρα τροφοδοτικο για λεντ το τελευταιο φελιζολ τροφοδοτικο για ανεμηστηρες!!! πος σας φενεται? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Σάκη να δούμε και εμείς πως δουλεύει αυτό το αρντουινο.
Για την σειρά δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Είναι πολύ μανούρα να τα βάλεις πρόχειρα και να κάνεις μερικές δοκιμές πριν τα τοποθετήσεις μόνιμα; Καλή επιτυχία φίλε !!!
|
||||
|
||||
![]()
Σακη υπολογισε 20 εκατοστα τα ακριανα λεντ απο τις ακρες του ενυδρειου με 90αρι φακο. Το αλλο αναμεσα ακριβως
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αλλα παντα υπαρχουν ατομα που θελουν να βοηθησουν!!!! το φοτιστικο για εμανα ειναι λιγο μανουρα και αυτο κυριος σε 2 πραγματα 1 η ετσιαση στο ενυδρειο και αυτο γιατι εχω 3 λεντ και οχι 20 ή παραπανω 2 ο χορος γιανα μπορεσω να τα χορεσω ολα στο κουφαρι απο το παλιο φωτιστικο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-10-14 στις 05:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το manual https://code.google.com/p/jarduino-a...ta.pdf&can=2&q= Αν βοηθάει κάπου. Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, στο κουφάρι του παλιού φωτιστικού που θα μπουν τα led, υπάρχει χώρος για την ψήκτρα;
|
||||
|
||||
![]()
+1 αγορι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Το arduino το εχεις; Έβαλες τον κωδικα μέσα κ ποιες αλλαγές θα κανεις στον κωδικα;
Οτι χρειαστείς πες μας να σε βοηθήσουμε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εσυ δουλευεις αρντουινο; |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον αυριο θα εχω το δεμα απο ac--rc.net με τροφοδοτικα ψυχτρες pwm cotroler και αλλα πραγματακια για να κανω το φωτιστικο.
το thermal switch πος το κολανε στο λεντ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτή πχ
|
|||
|
|||
![]()
Ok! Θα το κανονισω.
Αυριο θα εχω το κουτι με τα πραγματα. Μονο τα λεντ εμειναν! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι οτι χρειαστείς πάνω στον κωδικα κ μπορω να σε βοηθήσω πες μου |
|
|||
|
|||
![]()
ok!!! Σιγα σιγα προχοραει η δουλεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!!Τι υλικά χρειάζονται για να στήσεις arduino σαν το δικό σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
από που το πήρες το φωτιστικό είπες ;
![]() ![]() Αν μπορείτε και γίνεται κάντε μια λίστα με τα εξαρτήματα και συνδέσμους όπως τα πήρες και πως τα συνδέσατε μεταξύ τους , να υπάρχει και ένας μπούσουλας για τύπους σαν και εμένα που δεν τα πάνε καλά με τα ηλεκτρονικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω αλλα ετοιμάζω ενα με arduino. Ειχα δει την παρουσίαση στο reefcentral κ κόστος γύρω στα 30Ε. Σε τεστ με ενα επώνυμο έβγαζε τις ίδιες τιμες. Αν θέλεις μπορω να σου στείλω το link.
Αν κ δουλεύω led πολλα χρονια δεν ειχα δει κάποιο στρεσαρισμα στα κοραλια. Αλλα θελει μια υποτυπώδη προσαρμογή για να μην καούν οι άκρες. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εισωραιος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά δεν υπάρχει!!!! Να είσαι καλά σε ευχαριστώ και γω !!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα θα κρατησω αυτους του φακους που εχω καταφεραν να το σηκωσω λιγο ακομα και ανεβηκε 2 εκ παραπανω!
Δεν ειναι παλι πολυ ανοιχτο αλλα το καλο ειναι οτι εστιαζει στον βραχο και με τη αλλαγη του βραχου που σκεφτομαι να κανω με το νεο ετος θα με καλιπτει τελιος χορις να μου χτυπαει στα τζαμια. τον κοντρολερ τον περιμενω μεσα στην εβδομαδα! |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχίζεται το εργο !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχθηκες.
Καλοφόρετο και καλά ξεματιάσματα.....πας σώνει και καλά να μας τα βγάλεις τα ματάκια .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε τρελέ μου!!!! Ζωγραφίζεις!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαρισω φιλε! Αλλα χορις την βοηθεια φιλων δε. Θαπορουσε μα τδλιωσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σάκη καλορίζικο και καλοδούλευτο !!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω εκρεμμουν καποιες λεπτομεριες αλλα θα της τελιωσω μεχρι να φυγω με αδεια για την προτοχρονια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα παιδια υγεια και ευτυχία σε ολους ............
Σημερα εκανα μετρηση με τον αρντουινο στα λεντ και εχουν στο 100% 44.5βαθμους κελσιου θερμοοκρασια. η μετρηση εγεινε μετα απο 4 ωρες στο 100%. Ειναι καλη χρεαιζεται να κατεβει κιαλλο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Multichip power led Fixture 5x50w | kostas82 | Φωτισμός | 46 | 27-09-14 13:44 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
dimming controller με Arduino board | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-04-10 07:39 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |