|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Όχι δεν θα χρειαστεί στη περίπτωση μου, θα καταφέρω να συνεννοηθώ μαζί σας πιστεύω αν με δεχτείτε και εσείς στη παρέα σας. Ευχαριστώ πάντως ![]() ------------------------- Ελπίζω να καταφέρω και εγώ να έρθω από κει (αμάν με αυτές τις αναθεματισμενες υποχρεώσεις που έχουμε στιγμές-στιγμές) Θα χάρω πάρα πολύ να σας γνωρίσω όλους σας από κοντά κιόλας, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα ψαρό-συνάντηση πιστεύω. Διαφέρει να σας διαβάζω από δω στο φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό με το να σας γνωρίσω από κοντά. Κι ας μην έχω κάποιο ενυδρείο αυτή τη στιγμή ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα αργησω κανα μισαωρο γιατι τελικα σχολαω στις 5 το σαββατο κρατηστε μου 2 θεσεις please!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ! εχεις προπληρωσει; αν οχι πες μου να σου στείλω iban
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελει κανεις να του φερω μεγαλα,μικρα apple snails
|
||||
|
||||
![]()
θελω εγω ενα
![]() |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
![]()
Ως νεα στο ...σπορ δεν εχω κατι να φερω, αλλα δεχομαι ευχαριστως παντως ειδους φυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει κανεις κανα φυτάκι που περισευει και ταιριάζει.! σε αφρικάνικο στησιμο (συγκεκριμενα South africa-nigeria,με pelvicachromis sacrimontis<)ας φέρει μαζι
|
|
||||
|
||||
![]()
μαζι με τα apple υπαρχει διαθεσιμος και ενας πλεκο στα 10 εκατοστα!οποιος θελει μου λεει να τον φερω στη συναντηση
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιασε μου 3 σαλουγκαρους...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθει αυριο και ενας φιλος μου -νεος ενυδρειοφιλος!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με 3 μεσαια βολευομαι.Τα θελω να τρωνε την περίσσια τροφη στην γεννηστρα.
Πιασε και εναν ακομη μικρουλη να μπει να φαει καμια καφε αλγη στο νεοστημενο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τιποτα. Οτι μπανει βγαινει και σε μεγαλυτερη ποσοτητα. Αχ ρεμαλι συντονιστη θα χαλασουμε το θεμα
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμμ........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξερει ο συντονιστης λεμε. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πες τα να μην παίρνουν αέρα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω αύριο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοριτσια να εχετε κανει μπανιο...Δεν θα ερθει η γυναικα μου τελικα...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |