|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το επομενο βημα θα ηταν να μικρυνει η συνδρομη στο συλλογο....
Καποια μερα σε συζητηση που ειχα ,αναφερθηκε το απαγορευτικο ποσο της εγγραφης.Συγκεκριμενα μου ειπαν το εξης απλο:Σε ψαροσυναντηση μαζευονται 40+ ατομα.Αν η εγγραφη κοστιζε π.χ 10 ευρω αμεσως θα μαζευονταν 400 ευρω(σχεδον ολοι θα κανανε εγγραφη.Τωρα με τα 50 ευρω 8 ατομα(400ευρω) δεν μαζευονται...και βεβαια συμφωνησα ![]() Νομιζω πρεπει να επανεξεταστει το θεμα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ Μιχάλη κι εγώ θα πρότεινα να κατεβεί στα 15-20 ευρώ, αλλά η αύξηση της συνδρομής στα 50 είναι απόφαση της Γ.Σ.
Αψυχολόγητη κατά τη γνώμη μου, γιατί την στιγμή που όλοι οι Σύλλογοι, αναγνωρίζοντας την δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας, μειώνουν τις συνδρομές τους, για να προσελκύσουν μέλη, εμείς την αυξήσαμε κατά 67% (από 30 στα 50), δεν ξέρω με ποιά λογική. Να σημειωθεί επίσης ότι η προηγούμενη τιμή περιελάμβανε και την δωρεάν χορήγηση των περιοδικών στα μέλη, τα οποία ως γνωστόν σταμάτησαν να εκδίδονται, συνεπώς η πραγματική αύξηση της συνδρομής υπερβαίνει άνετα το 100% κι άντε να γράψεις μέλη. ![]() Πάντως τα 22 μέλη που ήταν παρόντα στην Γ.Σ. κι αποφάσισαν αυτή την αύξηση, θα έπρεπε να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου στην έκθεση όταν προσπαθούμε να τους πείσουμε να εγγραφούν και την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε, όταν μας ρωτούν τι προνόμια έχει το μέλος. |
|
||||
|
||||
![]()
50 ευρώ συνδρομή το χρόνο, είναι σα να λέμε κάτι λιγότερο από 1 ευρώ την εβδομαδα. αν αυτό είναι πολύ, μάλλον έχω χάσει την ποσοτική μου αίσθηση.
μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν 30 ευρώ. γιατί δεν γραφόταν κανένας? είναι σίγουρο ότι αυτοί που θέλουν πραγματικά και όχι εικονικά να είναι μέλη του συλλόγου θα γραφτούν η έτσι η αλλιώς |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κι αφού με τα 30 ευρώ είχαμε λιγότερα μέλη απ' όσα θέλαμε, τώρα με τα 50 τι λες, θα αυξηθούν ή θα μειωθούν οι εγγραφές?? Και τα τελευταία 2 χρόνια δεν γραφόταν κανείς, γιατί ο Σύλλογος δεν είχε θεαματικές δραστηριότητες και τα μέλη δεν είχαν προνόμια έναντι των μη μελών. Αυτοί οι λίγοι που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον Σύλλογο, μπορούν να δώσουν και παραπάνω, από μόνοι τους κι από ότι ακούω το κάνουν. Το θέμα είναι: Θέλουμε έναν Σύλλογο με λίγα πιστά μέλη ή έναν Σύλλογο που να έχει πολύ κόσμο και να φέρνει κοντά του όλο και περισσότερους?? Γιατί η απόφαση της Γ.Σ., εμένα προσωπικά, μου δείχνει ότι θέλετε το πρώτο, δεν το καταλαβαίνω και το θεωρώ λάθος, μακάρι να πέφτω έξω. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να συνεχίσουμε θα έπρεπε να μεταφερθούν, όχι να διαγραφούν. Τόσο πολύ ενοχλεί αυτή η κουβέντα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μου δεν είμαι συνέχεια από πάνω από το GAB.
Έχω σκοπό να το κάνω αλλά σε λιγάκι !!!! Moderator note : από μεταφορά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί αναπαραγωγής... | Maverick | Αναπαραγωγή | 39 | 08-11-19 01:02 |
Περί ξύλων... | panos1972 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 08-12-09 09:43 |
Περί άμμου.... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 23-09-06 09:21 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |