|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο μου Malawi επιτελους ολοκληρωθηκε και χαιρομαι πολυ γι'αυτο!
Ολος ο εξοπλισμος ερχεται πακετο με το ενυδρειο, και προς το παρον πραγματικα ειναι πολυ ικανοποιητικος! Το φιλτρο ειναι σα να μην υπαρχει και ο θερμοστατης κανει πολυ καλη δουλεια! Σας παραθετω την πρωτη φωτο οπως ειναι τωρα! Να ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια σας, η οποια ομως παντα θα ειναι χρησιμη και απαραιτητη! Υ.Γ. Το πρωτο μου κοπαδακι θελω να ειναι καποια Labido, και θα ηθελα τις προτασεις και συμβουλες σας παρακαλω παιδια!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
η άμμος είναι λευκή η απλά έτσι φαίνεται στην φωτογραφία με το φως ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σκουρα λευκη! Το φως την κανει να φαινεται ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να βαλεις ακομα πολεεεεες πετρες...
Χωμα καλα εκανες και εβαλες τοσο πολυ γιατι σκαβουν πολυ τα ατιμα τα MALAWI (οχι ολα, αλλα τα λαμπιντος συγκεκριμένα του δινουν και καταλαβαίνει). επεισεις το φιλτρο ποσα λιτρα βγαζει την ωρα? |
|
||||
|
||||
![]()
600λτ/ω βγαζει το φιλτρο.
Φιλε μου δε με παιρνει για αλλες πετρες. Μου αρεσει ετσι! Δε θελω να κλεισω κ αλλο χωρο αλλωστε!
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου ειναι να μπουν κ αλλες πετρες καπιες ριζες βαλισινεριας κ ανουμπια για να δεσουν λιγο,κ οταν μπουν με το καλο κ τα ψαρακια σου θα ειναι πολυ καλο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Για το φιλτρο, να ειχες δυο με μικρότερη κυκλοφορια νερο στο καθε ενα αλλα με περισσότερα υλικα. οχι οτι θα εχεις προβλημα, απλα θα βοηθησει. 2) Πετρες πρεπει να βαλεις αν θες οι γεννες να σου μείνουν. μπορεις να βαλεις πετρες ξεκινωντας απο την αριστερη γωνια σαν ενα βουναλακι και να βαλεις και στα αριστερα με παρομοιο τροπο ετσι και τα ψαρια θα εχουν χωρο να σβαρνανε τα βράγχια τους και να κρύβονται, ετσι οπως τα εχεις και με το χρωμα που εχουν οι πετρες θα νιώθουν παντα εκτεθειμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμεσα απο τα παρακατω ποιο θα μου προτεινατε;
Melanochromis maingano, Pseudotropheus saulosi ή Pseudotropheus acei; να ειμαι ειλικρινης το τελευταιο μου αρεσε πιο πολυ αν θα προτειμουσα το πρωτο για να εχω και μια αντιθεση στα χρωατα τους! Τι λετε κ εσεις;;;
|
||||
|
||||
![]()
φιλε, μην πας για αλλο ειδος, μεινε με αυτα που εχεις, σε λιγο καιρο θα εχεις γεννες. 180 λιτρα εισαι πολυ οριακα. καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Τα ασει ειναι φιλικά ψαρακια και ειναι μια χαρα με τα λαμπιντος (το εχω και εγω αυτο τον συνδυασμό). 2) Τα μαινγκανο θα τα εχω την κυριακη και αν και ειναι σε επιθετικότητα μεσαία οσοι τα βαζουν δεν εχουν κανενα προβλημα (και εγω θα τα βαλω γιατι θα δωσει μια αντιθεση) 3) Τα saulosi ειναι καπως επιθετικά. (δεν συνιστάτε) ΥΓ. σε ενα τουλαχιστον 250 λτ. (και πανω απο 1,30 μηκος ενυδρειο), ενας καλος συνδυασμός ειναι λαμπιντος, ασει και μαιγκανο...αλλα με προσοχη τον πληθυσμό. ...αυτα...!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγω στα maingano κλινω ρε συ φιλαρακι!
Φιλε μου water polo, δες το πρωτο ποστ της σελιδας! Δεν παω στα τυφλα, αλλα εδω ο συντοπιτης σου παραπανω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε!!! Ασε, κ εγω τρια που εβαλα, παλεβα μια ωρα πανω απο το ενυδρειο για να τα πιασω!!!!
![]() Αλλα τα λαμπιντος ειναι υπεροα ρε συ! Πανε παντου σαν ομαδα, παιζουν... χαιρεσαι να τα βλεπεις! Οι αυλονακαρες δε λεω, ομορφα χρωματα, αλλα πολυ ντροπαλα! Χωρις τους τσακωμους με τα θηλυκα, και το γεγονος οτι ειχαν πιασει ο καθενας τους μια κρυψωνα κ ειχαν την θηλυκια στην απεξω! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 92 x 41 x 55 cm Όγκος: 180lt Κατηγορία: Malawi Φυτά: Vallisneria Gigantea Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 Labidochromis Electric Yellow - 6 Pseudotropheus Acei Yellow Tail Φόντο: Μαυρο Φωτισμός: 8 ωρες Διάρκεια φωτισμού: Φιλτράρισμα: Jbl CrystalProfi e900 Θερμοστάτης: 200w Παράμετροι: pH:8 Αλλαγές νερού: 15%/εβδομαδα Θερμοκρασία:26c
|
||||
|
||||
![]()
Η μονη διαφορα με τη φωτο ειναι οτι εβαλα την εξοδο του νερου κατα μηκος του ενυδρειου, κ οχι κατα πλατος οπως φαινεται στην φωτο, για να πετυχω σωστη κυκλοφορια κ αναταραξη σ'ολη την επιφανεια!
Σχολια;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νεες φωτο για τον λαο!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κ αλλες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους!!!!! Αλλο ενα θηλυκο ισομεγεθες του μεγαλου Labido!!! Ηδη τα πανε καλυτερα απο ποτε!! Σα να ηρεμησαν οι καυγαδες στο ενυδρειο!
Ερωτηση:Το τρεμουλιασμα του αρσενικου μπροστα στο θηλυκο τι δηλωνει;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Κατεβαστε ενα "malawi screen saver" για το pc σας | george | Malawi | 2 | 08-10-03 17:57 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |