|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη δουλεια!...
κυβικα? διαστασεις? μεγιστο βαθος? εβαλες μωνοτικο?? |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή δουλεία. Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε να σε ρωτησω?
πως εκανες ολη αυτην την δουλεια>? μονοσ? η με βοηθεια καποιου συνεργειου? πολυ καλη δουλει συγχαρητηρια |
|
||||
|
||||
![]()
σκαπτικο μου ανοιχε την λιμνη. μετα εγω και ο πατερας μου πηραμε τα χωματα και την καναμε ποιο ομαλη. διαστασεις εχει 8 x 8 περιπου. βαθος 1.60 . χωρητικοτητα 20000 ισως και παραπανο! 8 κυβικα τσιμεντο συν αλλα 2 κυβικα για τσιμεντοκονιαμα. ρητινη εβαζα σε καθε χαρμανιερα. εβαλα πολυ καλο χαλικι ρητινη επισης αυτες που βαζουν και στα υδραγογια. η τσιμεντοκονια την βαλαμε με σπατουλα και μαλα. καναμε ενα πηχτο χαρμανι σαν χυλος ωστε να πεσει μπολικο πραμα και να κλεισουν οι ποροι καλυτερα. τα πετα τα βαλα εγω με τον πατερα μου τον ξαδερφο μου και τον θειο μου που χερει απο τσιμεντα αλλα δεν κανει πλεον αυτη την δουλεια λογο συνταξεις. πολυ κουραση αλλα και ανχος! επσαχνα liner αλλα τιποτα! σημερα αρχισα να την διακοσμω και αυριο σιγα σιγα γεμιζει! θα ανεβασω και αλλες φωτο αυριο!
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο δειχνει!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶σε την να στεγνώσει καμιά δυο βδομάδες παραπάνω και εν το μεταξύ στοκάρισε τις ατελιες, κανε και καμοια ερευνα αγορας για σωληνες αντλιες κτλ...
![]() Θεμέλια έβαλες ?...(σίδερα,πλέγμα) μέσα στο τσιμέντο |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα 7 πλεγματα καλουπομα σε καποια σημεια . Αντλια για αρχη εβαλα μια 5000χιλιαδες λιτρα και την ανοιχη αλλη μια 5αρα εχω παρει υλικα για φιλτρο
------------------------- οι ατελιες εχουν στοκαριστει απο την αρχη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 27-11-09 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θες και άλλα λίτρα στις αντλίες!...
...εγώ έχω πάρει τώρα δυο 16.000αρες αντλίες για λίμνη 13.000 λίτρα... ![]() Υ.γ. και πρόσεξε τα Watt(μην σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι), βρες μία με μεγαλη παροχη και μικρη καταναλωση(εγω αναγκαστηκα και πηρα απο e-bay) εγώ σου προτινω μια υποβρύχια... |
|
||||
|
||||
![]()
υποβρυχια εβαλα μια γερμανικη λενε ειναι καλη μαρκα αλλα δεν την θυμαμαι
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θες δυο βαρβατες για να κανεις σωστη δουλεια σε 20000 λιτρα! Αποψη μου, αντλιες που οι προπελλες τους ειναι με μαγνητη...τις θεωρω παιδικες. Υπαρχουν αντλιες βυθιζομενες που οι κινητηρες τους ειναι με κενο (κινητηρας διαιρουμενου σωληνοειδους τυπου με συμπυκνωτη) οι οποιες ειναι σωστα θηρια και με πολυ χαμηλη καταναλωση ρευματος....και καλα κανεις, να ειναι Γερμανικες ![]() Φτιαξε απο τωρα βαθρα για να κατσουν πανω οι αντλιες......... Φιλτρα???
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω να καταφερω και εγω κατι τετοιο καποια μερα.....μπραβο πολυ ωραια δουλεια!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα το πρωι που πηγα και ειδα την λιμνη μου ηταν καθαρη! γιατι; απο την μια μερα στην αλλη; Το πρασινο νερο αποχωρει!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως και να' χει, μετά και την επαναδραστηριοποίησή μου, θα ήθελα και εγώ να πω δυο κουβέντες, όσον αφορά τη λίμνη σου που έχεις κάνει. Πρώτον, όπως είναι τη δεδομένη στιγμή, χρειάζεσαι άμεσα φίλτρο και μάλιστα βαρβάτο. Η δε κυκλοφορία του νερού σου είναι πολύ χαμηλή. Στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις πέρα το φίλτρο, μπορείς να το πράξεις, αλλά πρέπει συνάμα και να καλύψεις τουλάχιστον το 70-80% του νερού με φυτά. Είτε μιλάμε για νούφαρα, είτε για φυτά που θα καλύψουν τα περιτοιχώματα γύρω-γύρω. Αυτό που βλέπω όμως τώρα, είναι ότι δεν καλύπτεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις απολυτο δικαιο! θελω πολα φυτα! εχω βαλει και περιμενω πως και πως να μεγαλοσουν! Και αλλες φωτογραφειες με την κθαροτητα του νερου
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγχαρητήρια μου πολύ καλή δουλειά!!!! μπραβο!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Κλερη! γιαννο περιμενω να βγει το λουλουδι πως και πως του νουφαρου! ειναι το μπουμπουκι αλλα με σκασαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όταν το δεις τα εξωτερικά του φύλλα να ξεχωρίσουν από τα εσωτερικά θα ανοίξει την επομένη μέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους το πρωτο λουλουδι! εσκασα μεχρι να βγει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ο ηλιος βοηθαει! χαχαχαχαχα! Δεν ξερω αν ειναι αυτος ο λογος αλλα ο πατος της λιμνης φενεται βοηθαει να ανεβει πανω η εορουμενη αλγη και τη μαζευω με τιν αποχη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |