|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι φιλε,εσυ εκτός απο κατεψηγμένα που πρέπει να ταίζουμε,τι άλλο ταίζεις...
Δεν μου αρέσει καθόλου(το εχω δει και σε παιδια της ηλικιας μου) να λένε,εχω πιράνχα,εχω πιράνχα,ελατε να το δείτε τώρα που θα το ταίσω να δείτε πως τρώει.... Ας ειναι σαρκοφάγο...ας,ας,ας... Δηλαδη φίλε δεν εχεις δει χρυσόψαρο να τρώει;ή κανενα αλλο ψάρι; Δηλαδή εννοείς οτι το πιρανχα τρώει λαίμαργα;Δηλαδή,ΑΝ δεν ήξερες οτι αυτά τα ψάρια ειναι σαρκοφάγα,θα το καταλάβαινες; Δεν ειρωνεύομαι,απλά διαφωνώ...
|
||||
|
||||
![]()
εμένα να δεις να τρώω... να με ανεβάσω μία φώτο?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για μενα τα πιρανχα,arowana και σκαλαρια εχουν την ωραιοτερη συμπεριφορα οταν τρωνε...εγω προσωπικα δεν δινω ζωντανα στα δικα μου πχ ποντικια η ψαρια ζωντανα...εγω δινω κυμα και καμια φορα κανα κατεψυγμενο ποντικι που ειναι για τα φιδια
------------------------- χαχαχαχαχα..για βαλε ![]() ------------------------- φοβηθηκατε ε?????????????????????????????????????χαχαχαχαχαχα χαχαχ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη γιωργος χανια : 27-02-09 στις 17:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι πιο ημερο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ.............
|
||||
|
||||
![]() ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μια δικιά μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xotikouli, υπέροχη φωτογραφία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
MAYRILAAAAAAA VIOTOPIKILAAAAAAAA ole
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιες ολες αλλα επαθα πλακα με την φωτο του ΖΧ , πωωωω μιλαμε οτι ειναι για βραβειο !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ονειρο ειναι
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια οχι τοσο ωραια τραβηγμενη αλλα με ωραιο θεμα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
και μια καπως καλυτερη ....νομιζω
μαθαινω ακομα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΘΕΟΣ !!!
(θα μου φτιαξεις και μενα ενα τετοιο ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παράφραση ανάλογης ατάκας του Ηλία.
Κάποιος να σπάσει την κάμερα του Χρήστου ρε παιδιά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καινούριο αυτό?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eίσαι απίστευτος Μπράβο βρε Χρήστο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντως απίστευτος...
Τι υπέροχα χρώματα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά! Μπράβο ZX μας χρωματίζεις τις μέρες!
Απορώ πως δεν έχεις ασχοληθεί ακόμα με το στήσιμο φυτεμένων με αυτούς που κάνεις παρέα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια....
Χαριλαε ,μου αρκει να καταγραφω,με τον τροπο μου,το ταλεντο μερικων... Στρατηγε προθερμανση κανω...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σε καλεσω και στο γαμο μου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-03-08 00:42 |
φωτο | Mary-z | Greek Aquarist's Boards | 1 | 06-12-07 11:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |
Φωτο ενυδρειου τωρα και με......αμμο. | salcon | Malawi | 22 | 06-02-03 02:34 |