|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη τι τιμές δίνει το Red Sea ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θυμάμαι Νίκο
|
|
||||
|
||||
![]()
Mg 1223
Kh 8,9 Cal 410 Αυτές τις τιμές βρήκα οτι δίνει το αλατι Δημήτρη! |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε φιλε τωρα το ειδα
![]() δεν πιραζει να σε καλα και ολα διορθονονται!!! εγω θα πρωτηνα να τους το κανεις 1 φωρα την εβδομαδα να συνιθισουν οποτε σε επομενο λαθος δεν θα τρεχει και τπτ!!!! χαχαχα καλο κουραγιο και ολα φτιαχνονται!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημεραα Δημήτρη χθες το βράδυ τι κχ είχες;
Κάτι άλλο μια που το ανέφερε ο Νικόλας το αλάτι δεν μου αρέσει και πολύ αν βγάζει τέτοιες παραμέτρους. θες ένα πιο ισοροπιμενο αλάτι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο ο κάθε κάδος έχει ξεχωριστές μετρηςεις με χαρτάκι μέσα. Εγώ δυστυχώς το πέταξα όταν το άνοιξα. Γενικά απο έξω γράφει: Kh: 12.2 Ca: 450 Mg: 1340 Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια (2-3 απο τότε που βγήκε) κ ειμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πριν τη ζημιά φαντάσου έβαζα με δοσομετρικη καθημερινά: Kh: 90ml Ca: 18ml Mg: 27ml Σημερινές μετρησεις: Sal: 1026 Kh: 12.1 Ca: 380 Mg: 1290 Χθες το βράδυ πρόσθεσα 350grm mg. Σήμερα λεω να του ρίξω 500grm mg κ σιγά σιγά να ανοίξω τα φώτα στο 20%. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά Δημήτρη!
πιστεύω να την γλυτώσαμε φτηνά! μήπως να κοιτούσες τώρα θα μπεις και στα sps να δοκιμάσεις και της τροπικ μαριν προ ρεεφ! |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο έχω δοκιμάσει απο το 2010 tropic marine (κ απλό κ bio), korallen zucht κ Red Sea coral pro με Sps. Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν με το korallen zucht κ δεν πρόκειται να το ξανά πάρω. Με το tropic marine δεν είχα προβλήματα. Αν το βρούμε φτηνότερα δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ξανά πάρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από απώλειες τι είχες δημητρη?
|
|
|||
|
|||
![]()
τροπικ μαρίν Δημήτρη πολύ τίμιο πιστεύω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τπτ απολύτως Γιώργο. Έχω τα φώτα ανοιχτά εδώ κ ένα 2ωρο (στο 20%) κ ειναι όλα όπως πριν. Εχουν ανοίξει οι πολύποδες κ δεν φαίνονται καψίματα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη πάλι καλά αν και πρόσεχε λίγο της επόμενες μέρες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μάτια μου 14 τώρα Σάκη! Πιστεύω φτηνά την γλίτωσα
|
|
|||
|
|||
![]()
περίμενε μερικές μέρες να δούμε και μην ανεβάσεις τα λέντ άμα δεν πέσεις του 8
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Νίκο, ακομα γελάω
![]() ------------------------- Παράθεση:
Συνονόματε σε περιμένουμε στην παρέα μας είτε με θαλασσινό είτε όχι. ------------------------- Σε ευχαριστώ Γιώργο. Θέλει μεγάλη προσοχή σε όλα ακομα κ εμείς που την έχουμε πατήσει πολλές φορές κ προσπαθούμε να φτιάξουμε δικλείδες ασφαλείας, την πατάμε. ------------------------- Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε. Αυτο που λέγαμε την επόμενη εβδομάδα για να στρώσουν λίγο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 25-01-17 στις 11:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαλαρα δημητρη δεν τρεχει λογος βιασινης! πρωτα να ειναι καλα το ενυδρειο και μετα ολα τ αλλα γυνονται!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=golf4470;992708]Καλημέρα Νίκο, ακομα γελάω
![]() χαχαχαχα............ το ζεοβιτισμα μπορεί να προήλθε από το ξαφνικό σοκ που περάσανε,φυσιολογικά όταν επανέλθουν στα σωστά τους θα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα! καλά κάνεις και είσαι συγκρατημενος γιατί ακόμα είναι νωρίς,αλλά εγώ επειδή μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο. Μια χαρά όλα. Τώρα πήρα μετρησεις:
Sal: 1025 Kh: 9.9 Ca: 390 Mg: 1410 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη πέφτουν σιγά σιγά!
Ανέβασε αλλά 10% αύριο γιατί είναι μέρες χαμηλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη μια χαρά φιλαρακι μου,τέλος καλό ολα καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ξεπερασαμε τον κίνδυνο κ οι μετρήσεις τώρα είναι:
sal: 1024.5 Kh: 6.7 ca: 400 mg: 1410 no3: 2.5 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κώστα κ μακάρι να μην συμβαίνουν στραβές σε κανέναν γιατί όλοι κουράζονται για αυτο που αγαπάνε πολυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη!!!
έχει απόλυτο δίκαιο ο κωστας. Παντός τώρα πρέπει μαζί με της αναβάθμισης να μπουσταρεις αρκετά!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Δημήτρη!
Σε εύχομαι Καλη σταδιοδρομία......... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια από το νέο σου πόστο!
|
|
||||
|
||||
![]()
οπ!!! αυτα ειναι!!! συδεροκεφαλος!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ όλους σας
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη για τον τίτλο σου εύχομαι τα καλύτερα και να συνεχίσεις ακόμα πιο δυνατά το αριστούργημα σου .
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο φιλαρακι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη!
Τι νεα φιλαρακι απο τον ύφαλο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led για 400lt | kostas ate | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-10-13 22:37 |
new malawi 400lt | makis_st | Malawi | 24 | 17-10-12 20:02 |
Νέο Malawi 400lt | obgynss | Malawi | 9 | 03-05-12 13:26 |
Νεο reef 400lt | kostas19821 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 12-08-11 15:56 |
help με 400lt | kostas_pana | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 09-06-11 23:18 |