|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή θα το έχω στο σπίτι μέσα, έχεις παρατηρήσει έστω και την παραμικρή διαρροή;
Κάτι που ίσως πχ. δεν έχεις παρατηρήσει λόγω του ότι το έχεις σε εξωτερικό χώρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καθόλου διαρροή,
αλλά και εγώ στο σπίτι το κατεβάζω όταν κάνω αλλαγή στο φυτεμένο, ![]() δεν με παίρνει να στάξει ούτε σταγόνα ![]() Στη ταράτσα το φυλάω άδειο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-12-16 στις 13:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Την ίδια παντόφλα έχουν οι γυναίκες μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
![]() Θελω να συνδεσω αυτον τον λευκο βραστηρα με τον stc, σηκωνει ο ρελες του 800watt ή θα τον καψω τι λενε οι δοκιμες;
|
||||
|
||||
![]()
Τον σηκώνει Θέμη, και 1000 watt σηκώνει.
Ο STC έχει ρελε για 10Α , άρα 10Α Χ 220V = 2200 watt (θεωρητικά)
|
||||
|
||||
![]()
Α ωραια,σ ευχαριστω πολυ Τακη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι
![]() Σήμερα μου ήρθε αυτό το δέμα ![]() και έχουν περάσει πάνω από 3,5 μήνες από τότε που μου ήρθε αυτό που παράγγειλα και χωρίς να έχω παραγγείλει άλλο. Θα έχω βραστήρες για την επόμενη 5ετία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωωω πω απιστευτο
![]() ![]() Παντως το καλωδιο που βαζουν οι ατιμοι δε σηκωνει ουτε 100w οχι 800...Στην πρωτη δοκιμη που εκανα μ αυτο το ασπρο μεσα σε 10 λεπτα λειτουργιας αρχισε να μυριζει κ νομιζες πως θα λιωσει..κατευθειαν αλλαγη με πιο χοντρο,που χει καποια μανουρα για να αλλαχτει απ τη βαση... Μολις ειδες το δεμα Τακη θα νομισες πως ειχες παραγγειλει κατι κ δεν το θυμοσουν...χαχαχα!!
|
||||
|
||||
![]()
αστα Θέμη, έτσι ακριβώς, από το πουθενά βρήκα δέμα στο γραμματοκιβώτιο
![]() Και πριν μερικούς μήνες μου ήρθαν κάτι αντάπτορες από φις EU για φις US , καμία σχέση ![]() Τώρα στην αλλαγή καλωδίων έχω γίνει ειδικός , τα αλλάζω σε 5 λεπτά ![]() Και σε αυτόν σκέφτομαι να πάω να πάρω χοντρό θερμοσυστελλόμενο και τον κάνω βυθιζόμενο
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, σου λέει "Αφού θα του χαλάσει με κάνα δυο χρήσεις αυτό που του στείλαμε, κάτσε να του στείλουμε και ένα δευτερο του ανθρώπου μη φρικάρει".
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Και όμως δουλεύει μια χαρά αυτός που έχω, και το μέταλλο άψογο, δεν έχει το παραμικρό όπως ο άλλος που σκούριασε. Ας υπάρχει όμως και 2ος, ίσως είναι το μόνο που δεν είχα εφεδρικό, τώρα έχω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη συγνωμη,μπερδεψα τα θεματα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτός όντως δεν έχει γείωση, αλλά αποφεύγω να βάζω το χέρι στο νερό όταν είναι στη πρίζα,
δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα αλλά "φύλαξε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά" ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός για εύκολες αλλαγές νερού με εικόνες | nazgul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 121 | 14-03-19 19:49 |
Θέρμανση νερού στο βαρέλι προετοιμασίας | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-10-13 12:04 |
Αποσκλήρυνση νερού σε βαρέλι προετοιμασίας | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-12-12 01:02 |