|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένας φίλος μου έδωσε μια πλαστική λίμνη 250l και 3 γλάστρες με νούφαρα Και άρχισε το καθάρισμα, πλύσιμο, γέμισμα,μόνωση,και καλλωπισμός.
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις. |
|
||||
|
||||
![]()
τυχερουλη μια χαρά.
στρώσε την βάλε κιαλά φυτά και με το καλό και κανένα ψαρακι |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]() ![]() Με το καλό να την στήσεις να την ευχαριστηθείς και αν χρειαστείς φυτά εδώ είμαι (την άνοιξη όχι τώρα) . Τα νούφαρα θα σου πρότεινα για καλύτερα αποτελέσματα να τα φυτέψεις έτσι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88093
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Φορτωσε την φυτά και την Ανοιξη θα γινει κουκλα,
κτισε και πετρουλες γυρω γυρω και θα ειναι το μερος που θα ρεμβάζεις πίνοντας το καφεδάκι σου ![]() καλορίζικη
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη, να την χαίρεσαι!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- ![]() Παράθεση:
το χειμώνα στα ενυδρεία την άνοιξη στη λίμνη. ![]() ------------------------- Ευχαριστώ να σαι καλά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 17-12-15 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγώ 2 ενυδρεία έχω (για να χαζεύω τον χειμώνα)
![]() ![]() ![]() ![]() Μην τα βάλεις τώρα ,άσε να τα βλέπεις μέσα στο σπίτι , όχι ότι θα πάθουν κάτι . Για τα φυτά ξαναμιλάμε , έχω φίλους απο Καλαμάτα δεν θα τους είναι πρόβλημα να σου φέρουν όταν έρθουν κάτω ![]() Τα χρυσόψαρα ζωάρα θα κάνουν θα βρούνε μπόλικο χώρο ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:28 |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι εγώ 2 ενυδρεία έχω (για να χαζεύω τον χειμώνα) και 2 λίμνες ο σύζυγός μου την ίδια άποψη έχει με την δική σου χαχαχαχαχα
Μην τα βάλεις τώρα ,άσε να τα βλέπεις μέσα στο σπίτι , όχι ότι θα πάθουν κάτι . Για τα φυτά ξαναμιλάμε , έχω φίλους απο Καλαμάτα δεν θα τους είναι πρόβλημα να σου φέρουν όταν έρθουν κάτω Τα χρυσόψαρα ζωάρα θα κάνουν θα βρούνε μπόλικο χώρο __________________ Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Εμείς προχωράμε ότι και να μας λένε,από Σπάρτη είμαι αλά Καλαμάτα πηγαίνω συχνά εχθές πήγα Praktiker για πράγματα για τη λιμνούλα στη Σπάρτη δεν έχουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα ένα βαρέλι 30 λίτρων και άρχισε η κατασκευή του φίλτρου, έκανα δυο τρύπες κάτω και μια επάνω έβαλα πλαστικές αναμονές 1/2 ίντσα. η κυκλοφορία του νερού θα γίνεται από κάτω προς τα πάνω. έβαλα μία πλαστική σχάρα που πατάει πάνω σε πλαστικές σωλήνες για να δημιουργηθεί ένα κενό 10 περίπου εκατοστών στο κάτω μέρος.στη δεύτερη τρύπα κάτω μπήκε ένα βανάκι πλαστικό για να χρησιμοποιείται για το καθαρισμό του φίλτρου.στο βαρελάκι μπήκαν 15 λίτρα ελαφρόπετρα από τα practiker και μπλε σφουγγάρι 5 εκατοστών. αφού μπήκε μπόλι από το χρυσοψαράδικο τέθηκε σε λειτουργία και μπήκαν 3 μικρά χρυσόψαρα. τα χρυσόψαρα του ενυδρείου θα μπούνε την άνοιξη γιατί φοβάμαι τη διαφορά θερμοκρασίας.
ΥΓ: Το φίλτρο και τα λάστιχα θα καλυφθούν πιθανότατα με πέτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι, πανέμορφα
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Artemisia;945001]Να τα χαίρεσαι, πανέμορφα
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatal Το πρώτο είναι κίτρινο αλλά στη φωτογραφία φαίνεται λευκό,θα προσπαθήσω να βγάλω μια καλύτερη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ατυχία για μένα χε χε χε
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
¶νθησε και τρίτο είναι κίτρινο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα λάμπα uv 5w και το νερό καθάρισε έβαλα και μερικά λουλούδια μπροστά. (Οι δυο τελευταίες είναι νυχτερινές.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο
![]() ![]() Όταν λέω εγω ότι τα φυτά δεν κάνουν τίποτα σχεδόν στην διαύγεια του νερού έχω λόγο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Την έχω γεμιση φυτά το νερό πρασίνιζε συνεχώς χωρίς uv δεν έβλεπα τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα κουκλάκια τα όμορφα
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Γομαράκια
![]() Να τα χαίρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Α μαλιστα
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
pH:
Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): <5 Αλλαγές νερού: οι μετρήσεις έγιναν 8 ήμερες μετά την αλλαγή νερού. Θερμοκρασία:26,5 Τα φυτά και το φίλτρο κάνουν καλή δουλειά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα νυχτερινό βίντεο μόνο με τα φώτα της λίμνης.https://www.youtube.com/watch?v=bnPAAAeHM8o
|
|
|||
|
|||
![]()
Είχα επισκέψεις ένα βάτραχο αρκετά μεγάλο,να τον αφήσω μέσα η να τον απομακρύνω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχει μικρα ψαράκια αφησέ τον αλλά αν έχεις μικρα μπορεί και να τα φάει .... μου έχει τύχει
![]() Γενικά με τα βατράχια έγω εχω ένα θέμα ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |