|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και κάλος σας βρήκα Διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ σας και έχω αποφασίσει να κάνω το δικό μου ενυδρείο, έχω φτιάξει την βάση και έχω παραγγείλει τα κρύσταλλα η διαστάσεις θα είναι (2000μ*800φ*700υ) το κανό λίγο μεγάλο γιατί έχω φτιάξει συγκεκριμένο χορό , το sump θα είναι 400 λίτρα . Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει Pseudotropheus sp. “Acei,”Labidochromis Caeruleus , melanochromis maingano . Το όλο σκηνικό το ετοιμάζω πολύ καιρό . Η απορίες μου είναι τα ψαράκια σαν σύνθεση είναι εντάξει . Μπορώ να χρησιμοποιήσω πέτρες από θάλασσα που έχω είναι έτοιμες με της φωλιές τους, αφού πρώτα κάνω ότι πρέπει για το καθάρισμα τους και αν μπορώ να βάλλω άμμο άπω την παραλία με ψιλό κόκκο Ευχαριστώ εκ τον πρότερων
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λιτρα Αφρικανες | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-08 19:18 |
Αφρικανες-νεο ενυδρειο | casperon | Malawi | 4 | 28-11-07 20:15 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |