|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι στην φάση της κατασκευής ενυδριου διαστάσεων 1,36χ0,50χ0,70 μήκος πλάτος ύψος. Η βάση ειναι έτοιμη και σε λίγες μέρες και το ενυδρειο,για φίλτρο θα εχω εξωτερικό 2217 και Α/Ο 5 σταδίων. Το στήσιμο σκευτομουνα να ειναι φυτεμενο και απο ψάρια σίγουρα σκαλαρια,και θα ήθελα και αλλα που να μην εχουν πρόβλημα με έντονα χρωματα. Εχω και κάποιες άλλες ερωτήσεις
1) Μπορω να εχω άσπρη άμμο? 2) Οταν γεμισω πρώτη φορά να το κανω 100% μέσο Α/Ο? Παρακαλώ τα φωτα σας και τις ιδέες σας!! Ευχαρηστω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου δώσω μία συμβουλή, σε περίπτωση που βάλεις κάποιο είδος τέτρα στο ενυδρείο σου θα πρέπει να βάλεις πρώτα τα τέτρα και τελευταία τα σκαλάρια τα οποία και θα πρέπει να είναι μικρά σε ηλικία, αυτό το κάνεις γιατί τα σκαλάρια στην φύση τρώνε τα τέτρα, οπότε αν τα βάλεις από την αρχή μαζί ίσως αργότερα να μην έχεις πρόβλημα βέβαια είναι και ανάλογα με τον χαρακτήρα του ψαριού. Από σκαλάρια ποιο είδος σκέφτεσαι να βάλεις;
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα δεν εχω σκεφτεί το πάω πολυ σιγα με πολυ ψάξιμο για να γίνουν ολα όπως πρεπει, στους χρωματισμους διαφερουν έτσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχουν πολλά χρώματα, χωρίζονται σε τρία είδη τα pterophyllum scalare τα κοινά σκαλάρια, τα pterophyllum altum τα οποία είναι πανέμορφα αλλά θέλουν ενυδρείο 70 εκατοστά ύψος και γύρω στο 1,50 μέτρα μήκος, και το τρίτο είδος το pterophyllum leopoldi για το οποίο δεν ξέρω πολλά, μόνο ότι είναι πολύ επιθετικά μεταξύ τους και πολύ σπάνια στην αγορά. Στο ενυδρείο σου ( απότι υπολόγισα είναι 476 λίτρα δηλαδή 410 λίτρα περίπου καθαρά θα σου πρότεινα να βάλεις μία εφτάδα από τα κοινά σκαλάρια, και όταν ενηλικιοθούν και κάνουν ζευγάρια κρατάς το ένα ή και τα δύο ζευγάρια και τα άλλα τα χαρίζεις, τώρα από άλλα ψάρια που θα μπορούσες να βάλεις θα σου πούνε οι εμπειρότεροι, καλή συνέχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ηρθαν τα πάνω κάτω!! Χαχαχα!!! ------------------------- Χωρίς πλακα οποίος ξέρει πως να την φέρω στα ίσια της να μου πει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas ate : 25-09-13 στις 20:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶νοιξε την εικόνα σου με την ζωγραφική και πήγαινε - εικόνα - αναστροφή/περικοπή και επέλεξε περιστροφή κατά γωνία 180 μοίρες .. Save και είσαι έτοιμος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|