|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() βλεποντας ομως το νερακι ποσο ωραια φαινονταν πεταξα τη σκαφη και αρχισα να σκαβω περισσοτερο και να μπαινω στο φορουμ να παρω ιδεες για παπιολιμνη Ε εδω με κολησατε το μικροβιο και τελικα κατεληξα μετα 2 μηνες σκληρης προσωπικης εργασιας και πολλης μελετης των ποστ σας και ιδιως του Γιανοςσαββα του δασκαλου που κι ευχαριστω ![]() Α ενα ρεκορ που πιστευω κατεριψα ειναι το κοστος μονο 600 ευρω!!!!!!!!!! μονο δηλ το λαινερ αντλια φιλτρο (e-bay)\\και τα φυτα συν μερικα ψαρακια ζω σε βουνο διπλα σε ποταμι και ολα τα υλικα ηταν δωρεαν απ τη φυση τελος παντων δε θα σας ζαλισω με πολλα λογια θα δημοσιευσω λιγο λιγο τα σταδια της κατασκευης μια φωτο να σας ανοιξη η ορεξη ![]() Uploaded with ImageShack.us ------------------------- Αντα κιαλλη μια ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη themosb : 10-08-10 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη μπραβο
|
|||
|
|||
![]()
...θα ελεγα καταπληκτικη!
![]() (κι οσο σκεφτομαι το κοστος.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα μας κάνεις ε;! Διάβαζες τόσο καιρό και αυτή είναι η πρώτη σου δημοσίευση;! Δεν ξέρω τι λέει από τεχνολογία και λειτουργικότητα (θα τα πεις σιγά σιγά αυτά να τα κρίνουν όσοι ξέρουν), αλλά με πέθανες! Μπράβο και πάλι μπράβο για το αισθητικό κομμάτι, όσα κι αν σκοπεύεις να βελτιώσεις!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητρια δεν εχω ξανα δει κατι αναλογο! να την χερεσαι!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ρωτουσα γιατι επαιρνα απαντησεις απο παλαιοτερα ποστ απο λιμνες δεν ειχα ιδεα μονο απο ενυδρεια μετρησεις στο νερο δεν εχω κανει εχω γεωτρηση και πιστευω οτι ειναι μια χαρα το ενυδρειο μου δουλευει σουπερ αρα δεν θαχωπροβλημα πιστευω απο αρχιτεκτονικη κηπων δεν εχω ιδεα φυσιοθεραπευτης και ψαροντουφεκας ειμαι η λιμνη ειναι ρηχη στο μεγαλυτερο της μερος μεγιστο βαθος 1.30 να η αρχη ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Βιοτοπικό....βιοτοπικο....λέω λάθος θα μπήκε στην κατηγορία των λιμνών. Ομολογώ ότι το έργο σου είναι πολύ όμορφο και θα δείξει πολύ καλύτερα όταν κάποια στιγμή τα φυτά σου θα κυριαρχίσουν.
Θα μπορούσες να εντάξεις περεταίρω τον πετρόκτιστο φράκτη με την δημιουργία ενός καταρράκτη. Τί ψάρια έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουαου
![]() ![]() απτις πιο ομορφες λιμνες που εχω δει. μπραβο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω χρυσοψαρα μενω ναξο και δυστυχως δεν εχουμε κοι εδω να σε ευχαριστησω γιατι εμαθα πολλα απο τις δημοσιευσεις σου |
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα κανεις?Προσπαθω να μαζεψω το σαγονι μου απο το πατωμα
![]() Ειναι φανταστικη....εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο 5000 λιτρα? Φενεται μεγαλητερη...ποιο ειναι το μεγιστο βαθος? Γιαννο τον λενε το Σαββα οχι Κωστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
είναι αναμφίβολα η πιό όμορφη που έχω δεί
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι βλεπουν τα μπιρμπιλοτα μου ματια ?
![]() ![]() ![]() πολλα μπραβο... σκετος παραδεισος ειναι ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
νουφαρα Nymphaea Fabiola Nymphaea Laydekeri Lilacea Nymphaea Chromatella?
Cyperus Papyrus Cyperus alternifolius Salvinia Natans Myosotis scorpioides Typha laxmanii μπαμπου καλαμος κανα ιρις και κανα δυο που δε ξερω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου αρεσει παρα πολυ το χωμα που εχεις βαλει στην οχθη!!! ισως αυτο ειναι που κανει και την διαφορα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το βασικο μου μελημα ειναι να "δεσει" το ολο ετσι ωστε να φαινεται οτι η λιμνη υπηρχε εκει απο ανεκαθεν ολη μου η προσπαθεια εστιαζεται εκει και κατι ασχετο πως πιανεται τα χρυσοψαρα απο τη λιμνη? θελω να μεταφερω μερικα στο ενυδρειο και δεν πιανονται με τιποτα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα σου είναι φιλικά? Έρχονται κοντά σου ενόσω ταΐζεις?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους ξεκινησα! | gramm.n | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 27-05-09 08:06 |
λιμνη με παπιες | σταυρος γ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 08-08-08 07:08 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |