|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε ολα τα παιδεια.Εδω και καιρο σκεφτομουν για το πως να στησω ενα ενυδρειο.Υστερα απο αρκετο διαβασμα(ουτε εξετασεις που εδωσα δε διαβασα τοσο...)κατεληξα στα εξης.
Λοιπον εχουμε ενα RIO240lt με επιπλο σε χρωμα μαυρο. Και εκμαιταλευτηκα την προσφορα του osmosis οποτε αγορασα τα ακολουθα... Stress Coat 473 ml,2217 Classic,Digital Thermometer,Θερμοστάτης 200 Watt,Σωληνάκι σιλικόνης 3,Αερόπετρα,GH & KH Test,pH test,Test Nitrite,Nitrate Test,Discus flakes 34 γρ.Discus food,Beefheart 100 γρ.Discus Flakes 71 γρ.Discus Trace,Αυτόματη ταΐστρα,Σκούπα βυθού βαρύτητας,Απόχη,Glass Magnet 15,EHEIM Air 200,HJ-1141,Ammonia test. μου λειπει φωτιστικο και ΕΔΩ θελω βοηθεια...θελω ενα φως που να τονιζει τα εντονα χρωματα των δισκων...? Παρενθεση οτι θα αγοραστει αλλο ενα 2217 για να δουλεψει σωστα το ενυδρειο...λευκη αμμος ξερα πλατυφυλλα(δε θυμαμαι πως λεγονται...)και ξυλα...ισως και τρεις πετρες ετσι για να σπασει λιγο η μονοτονια... Ακουω γνωμες καιΔΕΧΟΜΑΙ βοηθεια απο οποιο εχει ορεξη και διαθεση για ενα ομορφο στησιμο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες
![]() τα φυλλα που λες λεγονται catapa εχω να σου δωσω μερικα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ αν και βρηκα ηδη....
Ευτυχως τελικα υπαρχουν ακομη φιλοτιμοι ανθρωποι! Αν χρειαστω θα σου πω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ θα βρεις αρκετους.
![]() Καλως ήρθες και απο μένα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και καλο ξεκινημα!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου γειτονα! Καλως ορισες και καλη επιτυχια στο νεο σου ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εαν καποιος ξεκινει τωρα και με ρωτησει τη δικη μου γνωμη δε θα του πω να μην το κανει...
Απο εκει και περα ομως αν κολλησεις δισκιτιδα θες ολο και περισσοτερα λιτρα! Αν δεν ηθελα αλλα ψαρια μια χαρα ειναι αυτα που εχω σε αυτα τα λιτρα απλα εγω θελω το κατι παραπανω!!!! Αυτο δε σημαινει λοιπον οτι εχω μετανιωσει για τα λιτρα που ξεκινησα η δε θα αποτρεψω καποιον που θελει να ξεκινησει με αυτα τα λιτρα!!! ------------------------- Και εχω να σου πω πως αυτα τα δε γινεται δισκοι στα 240 λιτρα κλπ δεν ισχυουν φιλε μου!!! Αν εχεις ορεξη και διαθεση μια χαρα συντηρουντε!!! Απλα οσον αφορα τη δικη μου περιπτωση εγω αναζητω το κατι περισσοτερο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αυτο σημαινει αγαπη για τα παιδια σου ... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Ωραιο αλλα πως? | jimmy19111977 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-03-08 19:49 |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |
Eνα ωραιο αρθρο/παρουσιαση | Tricky | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 26-02-05 13:38 |