|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο δεν γίνεσαι και επίσημα ο φωτογράφος του συλλόγου?
![]() δύστυχος έλειπα δεν μπόρεσα να έρθω αλλά το άλλο Σαββάτο και Κυριακή θα είμαι εκεί.πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό, Μπράβο σας παιδιά και εύχομαι να γίνει χαμός και σιγά σιγά να κερδίσετε περισσότερο κόσμο ώστε να ενημερώνονται όλοι σωστά γιατί το χόμπι είναι καταπληκτικό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την προσπαθεια που γινεται...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγώ με πυρετό από χθές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε Χρήστο βάλε και εκείνη την "καλή" που δείχνει πως δουλεύαμε όλοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε Χρηστο!
Φανταστικες φωτογραφιες...εχεις κι αλλο υλικο σιγουρα! Δε περιμενα οτιθα ειχες ανεβασει τοσο γρηγορα, εμεις μολις τωρα το διαλυσαμε, κουρασμενοι...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια είσαι..?
![]() ![]() Έτσι για να μάθω τα πρόσωπα σας...! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν... Καταπληκτική δουλειά...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν και καθυστερημενα λογω προβληματος,
να χειροκροτησω και να βγαλω το καπελλο, σε οσους και οσες ασχολουνται με το θεμα. η ολη προσπαθεια ειναι απλα, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι εγώ αυτή η όμορφη πειρατή, αν και πολύ θα ήθελα να παραβρίσκομαι...
![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blanch : 07-02-07 στις 23:12 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |