|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η java fern ,επισης δενεται και δεν φυτευεται..
Η ντοματια ειναι ευκολο φυτο , δεν θελει κατι ιδιαιτερο , για τον εχινοδορο , θα χρειαστεις ταμπλετιτσα και εισαι οκ! Αρα για μενα θελεις ενα απλο χαλικακι/αμμο.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nα'μαι παλι! τελειωσα με το στησιμο κ αρχιζω το στρωσιμο με αμμωνια.εριξα σημερα το πρωι.ποτε πρεπει να μετρησω?
![]() ------------------------- Λοιπον μετρησα πριν λιγο κ εχω 5ppm αμμωνια.το νερο ειναι καπως θολο μαλλον απο το χαλικι.να ριξω τπτ να καθαρισει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos9944 : 02-04-16 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο, θα καθαρίσει μόνο του, βάλε ενυδρειακό βαμβάκι στο φίλτρο, αν δεν έχεις, και θα καθαρίσει
|
|||
|
|||
![]()
Εχει 3 καλαθάκια το φιλτρο με βαμβάκι κ ελαφροπετρα
|
|
||||
|
||||
![]()