|
|
||||
|
||||
![]()
¶φησα τον Αμαζόνιο και είπα να πάω προς Ασία μεριά και να ετοιμάσω το Μονομαχοπαλουντάριουμ (Betta - Paludarium).
Η γυάλα είναι αυτό χωρητικότητας περίπου 500lt αλλά θα βάλω περίπου 150 - 180lt. ![]() Έχει ξεκινήσει το καθάρισμα της γυάλας και ο σχεδιασμός του. Από υλικά έχω πάρεις για αρχή αυτά και βλέπουμε στην πορεία τι άλλο θα χρειαστεί.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα μερικές λύσεις για να δημιουργήσω ρίζες / κλαδιά. ![]() Σχοινιά μπλεγμένα μεταξύ τους ![]() Σχοινιά μπλεγμένα μεταξύ τους ![]() Εδώ έχει βάλει τσιμέντο ![]() Στην δεύτερη / τρίτη στρώση τσιμέντου πριν στεγνώσει ρίχνει τύρφη ![]() Το αποτέλεσμα ------------------------------------------------------------- Από ψάρια ψάχνω να βρω κάποια σπάνια (υπάρχει σχετικό θέμα). Έχω επικοινωνήσει με εισαγωγέα και περιμένω να μου απαντήσει.
Όσο για φυτά σκέφτομαι να βάλω αυτά:
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφερον.
Καλη επιτυχια. Υγρασιομετρο κλπ θα βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω και θα προσπαθήσω να το συνθέσω με ηλεκτροβάνα ώστε όταν πέφτει κάτω από ένα όριο να ανοίγουν τα μπεκ και να πετάνε νερό!
|
||||
|
||||
![]()
Μ αρεσει πολυ το ανησυχο πνευμα σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά μου αρέσει να ψάχνομαι και να ερευνώ όσο μπορώ... όσο για το αποτέλεσμα θα βοηθήσουν και τα φιλαράκια Jimbit22, exelix, Vaspiou, Γιώργος Κ.
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα φερω τα σουβλάκια!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα τα φάω.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μ αρέσει που το ψάχνεις τόσο!!!!
![]() Αν θελήσεις καμιά βοήθεια ή κάτι σε υλικά...μην διστάσεις! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το project το είχα χρόνια στο μυαλό μου και μ ενδιαφέρων θα παρακολουθήσω το δικό σου.....
![]() Αντε δώσε ιδέες να ξεκινάμε και μεις!!! Εχω ρίξει διάβασμα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να φέρεις από το Leylimley
Αμέσως να μην χάσεις εσύ... ![]() Παράθεση:
Εμένα ούτε που μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο... αλλά μέσα από το GAB και από μερικούς φίλους που μου έμαθαν τα του ενυδρείου, είπα να το επιχειρήσω.
|
||||
|
||||
![]()
αφού ειναι υγρασιας! το χουμε πει και παλιότερα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που το θυμήθηκες αυτό... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει αρκετη δουλεια αλλα θα γινει ωραιο.ριξε κιεδω μια ματια μηπως παρεις καμια ιδεα.
https://www.youtube.com/channel/UCes...PoGvEdSYj3Q54g τα σχοινια ταχω δει κιεγω να τα χρησιμοποιουνε και ειναι ενδιαφερον.δε βγηκανε ασχημα... ιδανικα θα προτιμουσα αληθινα κλαδια και ριζες,αλλα δεν ειναι πολυ ευκολο στην αθηνα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εδω θαμαι μεχρι 13.δεν αποκλειεται ναρθω,θα μιλησουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
το θέμα ειναι ποσο μικρουλες....;
|
||||
|
||||
![]()
ρεσεις,δεν αφηνετε τις μικρουλες να ανεβασετε καμια φωτο να δουμε πως παει το ενυδρειο,λεω γω?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!μακαρι ναμουνα κιεγω
![]() θα περιμενουμε φωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάζεψα πέτρες απο τον ποταμό Λουσιο
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
mr. roadtrip φωτο λεει ο Γιώργος να ανεβάσεις!!! αντε
|
||||
|
||||
![]()
Τι πέτρες???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φώτο... συνέχεια σε λίγες ημέρες!!!
![]() ![]() Μέχρι την μπλε γραμμή θα είναι το νερό εκεί που είναι ο μαύρος κύκλος θα μπουν τα σχοινιά και θα καταλήγουν επάνω στο βουναλάκι που θα εξέχει από το νερό. Αριστερά που είναι ο αφρός με το ξύλο, θα αφαιρέσω λίγο αφρό για να έρθει περίπου με την στάθμη του νερού και θα βάλω μερικά σχοινιά (σαν ρίζες)
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φαινεται με τα σχοινια θα δειξει καλυτερο(μη σου πω και καμμια φτερη πισω απο τα σχοινια) θα τα μπλεξεις δεξια αριστερα?
τα φυτα θα τα βαλεις με γλαστρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Θα μπουν πολλά φυτά και κυρίως φτέρες διαφόρων ειδών. Τα σχοινιά θα κατεβαίνουν σαν ρίζες στο κέντρο και θα υπάρχουν και άλλες που θα μπλέκονται μεταξύ τους. Μερικά φυτά θα μπουν σε μικρά γλαστράκια και άλλα απευθείας επάνω στην πλάτη.
|
||||
|
||||
![]()
παρακολουθω ειληκρηνα με αγωνια στο τελος να γινει και οδηγος,καλη συνεχεια.ααα εεε και μην το κανεις σειρα του φωσκολου δωσε φωτο στον λαο
![]() ![]() ![]() -Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Βίρνα, τι λες; πέθανε ο Φώσκολος? -Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος! -Τι εννοείς Βίρνα, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος? -Ο Φώσκολος έφυγε από τη ζωή. -Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος? -Ο Φώσκολος πέθανε Γιάγκο. -Μίλα καθαρά Βίρνα, για το θεό δηλαδή, πέθανε; -Πέθανε, Γιάγκο, ναι. -Δε σε καταλαβαίνω Βίρνα, μίλα καθαρά, ο Φώσκολος είναι νεκρός; -Ναι Γιάγκο, πέθανε ο Φώσκολος -Βίρνα καταλαβαίνεις τι μόλις ξεστόμισες; -Είναι αλήθεια Γιάγκο. -Εννοείς ότι μας άφησε ο Φώσκολος; -Ναι Γιάγκο, αυτό εννοώ. -Δηλαδή δεν ζει, πέθανε? -Αυτό ακριβώς Γιάγκο. -Θες να μου πείτε ότι πέθανε ο Νίκος Φώσκολος Βίρνα; -Ναι Γιάγκο, αυτό προσπαθώ να σου πω. -Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω Βίρνα. -Δεν ζει Γιάγκο, πέθανε ο Νίκος Φώσκολος. -Είσαι σίγουρη για αυτό; -Ναι Γιάγκο, εκτός εάν έχεις υποψίες για το αντίθετο. -Τι εννοείς; μίλα ξεκάθαρα, γίνε πιο κατανοητή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |