|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα, βάλε κι άλλες πέτρες δεξιά-αριστερά και άφησε ελεύθερο το κέντρο.
Φρόντισε οι πέτρες να πατάνε καλά η μια με την άλλη για να αποφύγεις κατολίσθηση. Δεν χρειάζεται όλες οι τρύπες/φωλιές να είναι μεγάλες, θα έχεις διάφορα μεγέθη ψάρια και αργότερα μικρά. (έτσι κι αλλιώς με μια πρόβα δεν ξεμπερδεύεις....παίδεψε το μέχρι να σου βγει ![]() Από ψάρια έχεις κάνει επιλογή? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
Αριστερά δε νομίζω να μπορώ να βάλω άλλες χωρίς να είναι επικίνδυνο να πέσουν. Δεν τις έχω βάλει να ακουμπάνε στο τζάμι και ούτε θέλω. Μόνο αυτές που είναι στη βάση ακουμπάει το κάτω μέρος τους. Από δεξιά ίσως να μπορούσα να βάλω αυτές τις τρεις που έχω στο κέντρο. Αν τα καταφέρω να τις στηρίξω. Αρα δε θα είναι ουσιαστική αλλαγή. Θα μεταφερθεί η μεσαία σπηλιά πάνω δεξιά. Δεν ξέρω αν βρω ή αν σπάσω κάποια πέτρα και την κάνω πλακέ ώστε να είναι σαν βάση. Ίσως να μπορώ να σηκώσω έναν ακόμα "όροφο" στα δεξιά. Τι λες; Από ψάρια τώρα, πάω προφανώς καθαρά στο τι μου αρέσει οπτικά-χρωματικά, και κλείνω προς Demasoni, Labido και Yellow tail Ace. Πιστεύω με παίρνει για τρία χαρέμια. Ή μήπως όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
George εγώ θα πρότεινα 2 χαρέμια. Κι εσύ και τα ψάρια σου θα είστε πιό άνετα
![]() Τα labido συνδύασε τα με κάτι άλλο (τα dems θέλουν μεγάλη ομάδα και τα acei γίνονται αρκετά μεγάλα) πχ Ps. cyaneorhabdos "Maingano", Ps.johanni, Ps.socolofi. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι σημαντικο....
Βγάλε ολες τις πέτρες..βάλε 2 λεπτα φύλλα φελιζόλ απο κάτω,και απο πάνω ενα στρώμα απο την αμμο που θα βάλλεις(ισα να καλυψει το φελιζόλ να εχεις καλυτερη οπτικη) και μετα βάλε τις πετρες... ειναι κρίμα να κάνεις ζημιά στο τζάμι σου με μια απρόσεκτη κινηση ![]() καλη συνεχεια...δώσε λιγο ογκο στις πετρες δεξια αριστερα ,και εν αναγκη σπαζε τα εξογκωματακια τους με ενα σφυρακι για να καθονται μεταξυ τους πιο ομοιόμορφα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό είναι ένα χτεσινό update: ![]() Χρειάζεται περισσότερο όγκο δηλαδή; Και εμένα δε μου αρέσει οπτικά. Δεν είναι όπως το φανταζόμουν. Αλλά δε μπορώ να κάνω πολλά με τις πέτρες... ------------------------- Μάλιστα. Όμορφα ψαράκια. Ελπίζω να τα βρω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George C : 21-10-13 στις 11:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μπει η άμμος θα δεις ότι είσαι χαμηλά.
Βάλε μερικές ακόμη πιο ογκώδεις σαν βάση κι εκεί πάνω χτίσε (οικοδόμοι παλλικάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το "δύο χαρέμια" σημαίνει 1 αρσενικό και 4-5 θηλυκά; Ή πολλά λέω; Άρα με 10-12 ψάρια και τέλος; Ή μπορώ να βάλω και κάτι άλλο; Όχι απαραίτητα κιχλίδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά να βάλεις και είσαι υπερ κομπλέ
![]() (μετά τις γέννες θα πρέπει να βγάζεις κιόλας) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλό το βλέπω
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε...
Γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι ότι δεν το έχω στο καλλιτεχνικό... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσά εκατοστά να "φτάσω" την άμμο;
Είναι στα 7-8 minimum στο μπροστινό μέρος. Μήπως είναι πολύ; |
|
|||
|
|||
![]()
μπααα..εγω λεω να την αφησεις ετσι..καπου εκει πρεπει να την εχω κι εγω..αστην να σκαβουν οσο θελουν..χαχαχα..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό φίλε μου,
σκέφτεσαι να βάλεις φυτά μέσα ( anubia ή βαλισνερια ) ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλε μου.
Έβαλα φυτά, 2 Microsorum pteropus και 1 Anubias barteri. Προς το παρών δεν τις πειράζουν. Θα δείξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε δείξτο μας και με τα ψάρια μέσα.
Απ' τον Σεπτέμβριο περιμένουμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 litra και φιλτρανση | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 47 | 18-02-11 21:51 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |