|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά, το στρωσιμο του ενυδρειου μου ξεκινησε πριν περιπου ενα μηνα και σχεδον εχει ολοκληρωθει ο κύκλος οπότε θα ειμαι ετοιμος λιαν συντόμως να φιλοξενήσω τον πρώτο μου επισκέπτη.
Θα παραθέσω καποιες φώτο καθώς θα με ενδιέφερε η αποψή σας και στο design μερος του ενυδρείου. Πρωτα απο ολα να σας πω για τις τιμές του ενυδρείου.
![]() Τα φυτα ήταν καπως δύσκολο να τα βρω καθώς οι pet shopades εδω στην Λαρισα δεν φερνουν και πολλα (οι τιμες ειναι περα απο καθε φαντασια 7 ευρω και 8 για φυτα που δεν γνωριζουν τι ειναι..) ., καταφερα βρηκα μερικα ikea πηρα και καποια απο pet shop αλλα δεν γνωρίζω τα ειδη και δεν μπορω να τα συσχετισω με καποια στο internet. Θα ανοιξω ενα θεμα στη σωστή κατηγορία να με βοηθήσουν στην αναγνώριση . Τωρα στο κυρίως θέμα , με την ψαρόσουπα εχω καταλήξει οτι σίγουρα θα μπει ενα μικρο gouramaki αλλα δεν ξέρω ποιο συνδυασμο να διαλέξω. Οι υποψήφιοι ειναι :
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιό μικρό γκουραμάκι εννοείς;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
dwarf gouramaki εννοω σαν τα colisa lalia h colisa chuna!! Δεν μεγαλωνουν πολύ κοντα στα 5 cm .
@leandro69 : 50x30x35 ειναι φιλε μου ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]()
πιστευω οτι με ενα ζευγαρι απο colisa lalia, αφου σου αρεσουν τα γκουραμι, θα εισαι ενταξει. μην βαλεις μεσα τιποτα αλλο.
θα προτιμουσα να βαλεις και μερικα φυτα μπροστα, ωστε να μην πολυφαινεται η ριζα. |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτες τις διαστασεις μπορεις να βαλεις 1 αρσενικο και 2 θηλυκα Honey gourami, η 1 αρσενικο και 2 - 3 θηλυκα Scarlet Badis μην το φορτωνεις πολυ.στην 2η περιπτωση θες και πιο πολυ βλαστηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις αλλα αν θεωρησουμε ως δεδομένο οτι θα βάλω ενα μονο αρσενικο dwarf gourami (και οχι ζευγαρι) θα ηθελα να μου πειτε με τι μπορω να το συνδυασω εκ των ανωτερω στο πρωτο post.
για παραδειγμα σκεφτομαι 1 dwarf gourami , 2-3 apple snail , 4-5 cherry barb , μπορω να βάλω κατι τετοιο? Μαλλον δεν ημουν πολυ σαφης στη διατυπωση μου εξ'αρχης! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι. τι διαστασεις εχει;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικες αποφασεις στησιματος ενυδρειου αμαζονιου | Κουραμπιές | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 159 | 31-10-12 10:53 |
Τι επιλογές έχω;;;;; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 80 | 13-04-11 09:37 |
Τι ψαρια να βαλω με μονομαχο σε 50λιτρο??? | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-07-10 19:42 |
τι να βαλω στο 50λιτρο | grila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-02-10 12:09 |
Ποια ψαρια για 50λιτρο? | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 21-03-07 02:58 |