|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας κ απο εμένα! Έχω τον μονομάχο μου εδώ και 3-4 μήνες σε ένα 20 λιτρο.Όλα πήγαιναν καλά έως ότου πριν 2 μέρες είδα τον μονομάχο μου να μήν είναι κ πολύ κινητικός.Κάθονταν στον πάτο του ενυδρέιου κ δν έιχε υπερβολική όρεξη για φαγητό. Έκανα μία αλλαγή 50% του νερού και καθάρισα αρκετά το ενυδρείο απο το αλάτι που είχε μαζευτει σε αρκετά σημεία λόγω τις εξάτμισης που υπήρχε. Σήμερα κάθεται ψηλά στον θερμοστατη και δν έχει καθόλου όρεξη για φαγητο. Δν υπάρχουν σημαδια στα πτεριγια του ή οτιδήποτε άλλο παράξενο. Τί φταίει άραγε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 20 l 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: Περίπου 4 μήνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: Περίπου 4 μήνες 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 1 Betta 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 0 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25-30 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1-3 1 φορα την εβδομαδα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 11-5-2012 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 1 φορα την μερα Bloodworm 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 10 KH: GH: 17 ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά): πάνω απο 40(λιγότερα απο 80) 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: μη κινητικο 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): ήρεμη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : οχι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 3 μερες τωρα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alusa : 13-05-12 στις 15:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομάχος θέλει λίγο κάτω από 7 ph, έχεις 10, φυσικό επακόλουθο η gh πολύ..
Νιτρικά επίσης θες κάτω από 20 όταν φτιάξουν αυτά και συνεχίζει να είναι έτσι το ξανασυζητάμε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για τα νιτρικα εχει δικιο ο φιλος απο πανω, πρεπει να ειναι κατω απο 20
για το ph μου φαινεται πολυ το 10. μηπως να ξανακανεις την μετρηση??? |
|
||||
|
||||
![]()
To 10 αποκλείεται να είναι σωστό...
|
|
||||
|
||||
![]()
ph στο 10 δυσκολα.
αλλα τα νιτρικα ειναι παρα πολλα!! με 1/3 αλλαγης την εβδομαδα,πως γινεται να εχεις τοσα νιτρικα; πρεπει να ριξεις τις σκληροτητες σου βαζοντας catappa leaves και να εμπλουτισεις την διατροφη του! πιο συχνες και μικρες αλλαγες για την πτωση των νιτρικων,επισης.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι. Συγνωμη που καθηστέρισα να απαντησω αλλα ήμουν στην δουλειά. Μόλις έκανα ξανα μέτρηση του ph κ το βγάζω στο 8. Ίσως έκανα λάθος. Με το θέμα νιτρικών τι να κάνω? Να κάνω μερική αλλαγή αύριο με εμφιαλομένο νερό(ισως βοηθίσει περισσ.)? Για ποιο λόγο αυξηθηκαν τόσο πολύ???? Σας ευχαριστώ όλους θερμά για το ενδιαφέρον σας!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|