|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αααααα τώρα κατάλαβα ! Λάθος μου . Μια χαρά ειναι τα ψαρια , δεν φαίνονται να έχουν τίποτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το γκρί χρώμα το έχουν μόνο τα θηλυκά; Πριν πόσο καιρό ήταν μπουκωμένες;
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι το γκρι χρωμα ειναι σε αρσενικο κατα 99%. μπουκωμενες ειναι μια φορα την εβδομαδα οι δικιες μου αλλα δε βλεπω μωρα ποτε
|
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρος ότι είναι αρσενικό και όχι θηλυκό στην πρώτη φωτό;Τα πτερύγια για θηλυκό μου κάνουν.Το αρσενικό που έχω έχει πιο μυτερά πτερύγια.Μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες από το μπούκωμα το μάγουλο του θηλυκού φαίνεται πιο σκούρο λόγω της σκιάς που κάνουν τα ψαράκια στο στόμα.Μπορεί να είναι 2-3 μόνο γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ακόμα μπουκωμένες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι αρσενικό;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι μου φαινεται. Απο τα χρωματα και τα πτερυγια. Αλλα σου λεω δεν γνωριζω σιγουρα
------------------------- να ρωτησω, ειναι λογικο που οι λαμπιντο καθονται συνηθως στην επιφανεια? οχι τοσο πολυ με το στομα πανω πανω να προσπαθουν να αναπνευσουν αλλα γενικα ΠΟΛΥ πανω. μετρησεις εκανα και χτες γιατι θορυβηθηκα (συμβαινει εδω και καμια βδομαδα ολο αυτο) αλλα ειμαστε τελεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 20-09-12 στις 09:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αν παιζει κατι, ισως ο συνδιασμος δικης μου απειριας (ισως να νομιζω μερικες φορες οτι ειναι μπουκωμενες και να μην ειναι), η ελλειψη κρυψωνων (εχω αλλα ισως οχι αρκετες) και η απειρια των ψαριων λογω απειριας να ειναι το θεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις έναν κυκλοφορητή βάλτον σε λειτουργία και δες αν συνεχίζουν να είναι στην επιφάνεια.Ίσως δεν οξυγονώνεται καλά το νερό του ενυδρείου.
|
|
|||
|
|||
![]()
και αεραντλια εχω και χ5 ροη φιλτρου εχω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
Μαλαουι 300 λιτρα | sx21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 26-03-12 15:08 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |