|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω γονατο και ε δακτυλα αλλα ξερεις αυτα δεν ειναι τπτ !!! σαν το δικο σου δεν εχει...
αλλα τι να σε κανω που εμπλεξες με ποντιο πηρες το DNA... |
|
|||
|
|||
![]()
το εργο συβεχηζεται αργα και σταθερα!!!
υπερχιληση για το sub και οι κατω κοντρες ειναι σχεδον ετοιμες..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή!!! Αντε να το δούμε και τελειωμένο με ψαράκια μέσα. Καλή συνέχεια...
|
|
|||
|
|||
![]()
ο μικρος μαγκας μεγαλωνει και εχει βαλει στην θεση τους μεχρι και τα αγγελοψαρα.
επισις σε 2μερες θα βγουν και τα αγγελοψαρα γιατι στρεσαρουν και το πιο μικρο δισκακι. |
|
|||
|
|||
![]()
Διστιχως μετα απο το κολημα του ενυδρειου και κατα την δοκιμη του με νερο. μετα απο 5 ωρες εσπασε ο πατος. λοιπον υστερα απο πολυ καιρο ξεκινησαμε να το ξανακολησουμε παρα τα οικονομικα προβληματα!
και την ημερα που θα βαζαμε της κοντρες εμφανιστηκαν φισαλιδες στο μπροστα τζαμι. ξεκολιθηκε και καθαριστηκε σκεφτηκα λοπον αν θα ηταν καλο επιδι εχει μερικες γρατζουνες πος θα μπορουσα να το βαλω σαν 2ο πατο και αν γινοταν αυτο αν θα με βοηθουσε σε κατι? επισις την δευτερη φορα ο πατος κοληθηκε απο μεσα και οχι απο πανω! ------------------------- κανενας καμια γνωμη βλεπω να μην το βαζω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 21-10-12 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο πάτος πως εσπασε ? Μηπως ειχε κατι σκληρο απο κάτω πετραδάκι ? Τι πάχως ητανε το τζάμι?
Κριμα. |
|
|||
|
|||
![]()
10χιλ ηταν με διπλες πανω κατω κοντρες!!!
τωρα το κολισα απο μεσα και σκεφτομαι να βαλω την φατσα σαν δευτερο πατο και να βαλω μια καινουργια φατσα γιανα μην εχει γρατσουνες! |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο 10 χιλιοστα?
![]() Προσφατα φτιαξαμε με ενα φιλο 300λιτρα και βαλαμε 12αρια τζαμια και πανω κατω κοντρες και καθετες αλλες 2 . Οταν το γεμισες παρατηρησες αν σου εκανε κοιλια? Δες εδω http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium αν υπολογισεις τις διαστασεις σου , σου λεει για ελαχιστο 12αρι τζαμι , στην θεση σου θα εβαζα 15 αρι ειναι πολυ ψηλό το ενυδρειο. Περιμενε να σου πουν και αλλοι... |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ με 12άρι το λιγότερο θα το έφτιαχνα, αλλά για να σπάσει έτσι γρήγορα ο πάτος πρέπει να μην πατούσε καλά.
|
|||
|
|||
![]()
σακη προχωρα αν εχεις 2πλες κοντρες μην φοβασαι τπτ, αντε και καλογεμιστο , ο χαρις -αν και δεν τον ξερω - φαινεται να την κατεχει τη δουλεια . υγ καλογεμιστοοοοο
------------------------- καταρχας πολυ ωραιο το νεο σπιτακι των βασιλιαδων σου , αν εχεις βαλει 2πλες κοντρες μην φοβασαι τπτ , στην εσχατη μπορεις να βαλεις μια καθετη κοντρα πανω στη μεση για την κοιλια -αν σου κανει - κατα τα αλλα ο χαρης ειναι αρχιτεκτονας........ καλογεμιστοοοο . υγ επειδη και εγω εχω σχεδον ιδιο με το δικο σου μπορει να σε δυσκολεψει λιγο το 70αρι στο υψος -θα το δεισ στη πορεια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη archer65 : 22-10-12 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν και το λιτρα ειναι λιγα καλο ειναι να τπαρχουν κοντρες γιατι ειναι επιπλεον προστασια.
σιγουρα πεζει ρολο και το τζαμη που εχεις βαλει. ποσα χιλιοστα ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
έχω στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις ενυδρείο εργοστασιακό χωρίς κόντρες. το τζάμι είναι 11άρι και τα πλαινά τζάμια έχουν κολληθεί στο πλάι του τζαμιού της βάσης. άρα ουσιαστικά κάτω είναι σαν να έχει κόντρες. μου κάνει μια κοιλιά στο κέντρο γύρο στα 3 χιλιοστά που δεν το θεωρώ πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχεις προβλημα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ο genecr ή ο dra13 δεν εχει προβλημα;
|
|||
|
|||
![]()
θα ηταν ποιο συνετο να υπηρχαν κοντρες γιατι κανενας δεν θελει την........... " σαντυ " σπιτι του, γνωμη μου - αναφερομαι στους φιλους που δεν εχουν κοντρες στα ενυδρεια τους -
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω για παραδειγμα θα βαλω δυο πανω δυο κατω! δεν ειναι να παιζεις μετα ενυηδρεια και ειδικα οταν ειναι πανω απο 100λ.
επισις θα βαλω και εξωτερικες γωνιες καθετες για περισοτερη ασφαλια! ------------------------- ο genecr δεν εχεις προβλημα πολλα εργοστασιακα ενυδρεια κανουν κιλιες χορις να ανοιξουν! ο dra13 ειπε χιλιοστα πος θα μπορουσα να του πω ενταξη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 01-11-12 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
επιτελους μετα της δυσκολιες το εργο μας συνεχιζεται αργοτερα θα μπουν φωτο!!
------------------------- Παράθεση:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 06-01-13 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βρε ξερεις τη λενε στο χωριο μου
στην ακρη μη σε κουντουλισει το βοδι .... πανε μαθε την παρημια ![]() ![]() ![]() και αμα σου μιλαω θα μ ακους ..
|
|||
|
|||
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΣΤΑΓΩΝΑ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντεεεε....καλογέμιστο....
Αν και δεν μπόρεσα να έρθω για καφέ ελπίζω να τα πούμε σύντομα......
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον υστερα απο πολύωρη σκέψη με τον φιλο Χαρη και πολυτιμες πληροφοριες απο τον φιλο samian κατεληξα οτι δεν θα το αλλαξω σε θαλασσινο αλλα θα παραμεινω στο γλυκο με καποιες αλλαγες.
|
|
|||
|
|||
![]()
κάμποσο μπολι και αρκετό κάρβουνο και είδη το ενυδρείο γυρίζει...
ένα prime 30 kai ena fluval γεύματα με υλικά είναι η καρδιά του ενυδρείου. (μέχρι να έρθει και το sump. φυτά χαμηλών απαιτήσεων και μερικά γκαμποι για ενάν φίλο που μου πρωτινέ όταν σκεφτόμουν το τι να βαλω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε συ.....σχεδόν 700 λίτρα με γκάπυ........
Θα μας κυνηγάνε......... Βάλε θάλασσα με άμμο και θα το γεμίσουμε γαρίδες.....να κάνουμε και κάνα σαγανάκι......
|
|||
|
|||
![]()
τα γκαμποι όπως και τα φίλτρα ειναι προσωρινά έκλεισα το αλλο ενυδρειο και καπου έπρεπε να τα βαλω γιωργο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αστον στα γκαπι μη μου τον ξεσηκονεις και θα μας λολανει αυτος
|
|||
|
|||
![]()
απο που προτείνεται να πάρουμε δισκάκια μιλάμε για μέγεθος 5-10cm???
βοηθήστε να τελειώνομε!!1 |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο strain θες?
|
|||
|
|||
![]()
παιδες λοιπον λογο οικονομικης κρισης και μερικων ακομα παραγοντων το ενυδρειο εχει γινει για λιγο καιρο κοινωνικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει Σακη...υπομονη!!το καλο πραγμα αργει να γινει..ευχομαι να το δεις οπως θες συντομααααα..keep walking!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά δισκοενυδρειου 700 λίτρα Αθηνα - Χανιά | manolischania | Δίσκοι | 32 | 08-12-12 23:33 |
φυτα δισκοενυδρειου | savvas27 | Δίσκοι | 81 | 08-01-12 09:42 |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |
Μηδεν Νο3 | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-02-09 14:02 |