|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, με 3,8 μου βγάζει 10άρι τζάμι, για τις κόντρες να βάλω πιο λεπτό;
Αν έχω καταλάβει καλά τα DIY αν τα φτιάξεις καλά έχουν πιο μεγάλη αντοχή από ένα εργοστασίου; Πόσο χρόνο ζωής έχει ένα ενυδρείο εργοστασίου και πόσο ένα καλοφτιαγμένο DIY; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε τελικα krispie? Εκανες τιποτα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την ώρα έχω ένα 60άρι για τα ψάρια που έχω δανειστεί... Έχω τα gourami και τον ancistrus, σήμερα θα βάλω και τα neon, δεν έχω απώλειες μέχρι στιγμής σε ψάρια, από τις γαρίδες βρήκα μια μέσα στο φίτρο μετά από μέρες
![]() Όπως μπορείς να δεις κι εδώ ψάχνομαι για να φτιάξω καινούριο και θα μπαλώσω και το παλιό για ρεζέρβα... Το κακό είναι ότι έχει πέσει μέσα στην εξεταστική μου και με έχει αποσυντονίσει και επίσης δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ με αυτό για να το ψάξω και να το φτιάξω να τελειώνω... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |