|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,
Θα ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε, τι δυσκολίες μπορεί να συναντήσει ενας χομπίστας από εξωτερικό (συγκεκριμένα από Αγγλία) προκειμένου να στείλει ψάρια στην Ελλάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
χλωμο σε βλεπω....
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου ειναι απο ευρωπαικη ενωση λογικα κανενα πως θα σου ερθουν ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάζοντας το προσφατο ποστ με τις σπάνιες κιχλίδες είδα διάφορα είδη pelvicachromis τα οποία δεν βρισκουμε σε πετ σοπ εδώ. Βλέποντας στο youtube βίντεο με τις κιχλιδες αυτες και τα μωρά τους επικοινώνησα μεσω e-mail με εναν συνχομπίστα από Αγγλία προκειμένου να δω τι κάνουν τα μικρά του κ αν έχει διάθεση να στειλει μερικα στην Ελλάδα (όπως στέλνουμε κ εμείς ψάρια από γέννες).
Τελοσπάντον ο τύπος αυτος μου ειπε το εξής:"I am currently breeding The 'Bipindi' strain and have hundreds of young F1 fish.. Sending fish to Greece might be a problem or are you coming over to the UK to pick them up?? " Επειδή δεν βλέπω να πηγαίνω Αγγλία στο άμεσο μέλλον έλεγα να ενημεροθώ για το πώς μπορεί να μου στείλει μερικά ψάρια έτσι ώστε αν είναι εύκολο να στείλει |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανονίσεις τίποτα θέλω και εγώ. Έχεις ψάξει τα είδη των kribs. Για ποιά είδη μιλάς? ΜΑΚΗΣ
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος από τη Αγγλία έχει πολλά μικρά pelvicachromis taeniatus bipindi από γέννα. Αν καταφέρω να βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω ωστε να πάρουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Απλά περιμένω αν κάποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο να μου πει πώς μπορεί να γίνει αυτή η αποστολή ψαριών και τι δυσκολίες έχει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |