|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η παρεα μας (Αν. Μακ. θρακης) ειπε να κανει μια εκδρομη στην Δραμα στις 15-06-2008 ημερα Κυριακη. Εκει αφου συναντηθει στην καφετερια της lucy(στις 09:00 περιπου) και πιει το καφεδακι της θα επισκεφτει το δημοσιο ενυδρειο της πολης και το ποταμι. Η εκδρομη θα ειναι μονοημερη και ο καθενας μπορει να παρει μαζι του την οικογενεια του ή οποιον αλλον γουσταρει εκδρομουλα.Επειδη το ποστ μας (Αν. μακ. Θρακη) δεν το διαβαζουν πολλοι ειπαμε να το δημοσιευσουμε ξεχωριστα ωστε αν καπιοι αλλοι απο κοντινες περιοχες θελησουν να ερθουν ωστε να γνωριστουμε και να περασουμε καλα.Αναλυτικοτερα το προγραμμα της εκδρομης θα το παρουσιασει η Lucy η οποια θα ειναι και η αρχηγος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με γεια το thread μας...εδω δηλωνουμε συμμετοχες???
ΠΑΡΩΝ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμεις θα ειμαστε 3-4 ατομα.
------------------------- κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 03-06-08 στις 11:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά κόπων και εμποδίων .... ορίστε και το πρόγραμμα:
¶φιξη στην Δράμα και καφεδάκι στον «Πένταθλο» κατά τας εντολάς σας. Επίσκεψη στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας http://www.drama.gr/photos_gr.php?do=photos4 όπου θα δούμε τις φυσικές πηγές που αναβλύζουν στο κέντρο της πόλης, και τα θεμέλια της παλιάς εκκλησίας κάτω από το νερό. Σύντομη επίσκεψη στο φαράγγι της Πετρούσας, http://gym-petrous.dra.sch.gr/Fps/index.htm όπου θα δούμε πως ένα επικίνδυνο και άγριο μέρος μετατράπηκε σε ένα υπέροχο χώρο συναυλιών, μοναδικής ομορφιάς, που το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί της χώρας μας. Επίσκεψη στο σπήλαιο του Μααρά, το μοναδικό αξιοποιημένο ποτάμιο σπήλαιο στην Ελλάδα, http://www.spilaioaggiti.gr/indexgr.php και μεσημεριανό γεύμα δίπλα στο ποτάμι που βγαίνει από την καρδιά του βουνού. Το μέρος αυτό είναι ένας αληθινός παράδεισος!!! Θα έχουμε και την τύχη να βρεθούμε στην «2η Βαλκανική Σπηλαιολογική Κατασκηνωτική Συνάντηση» “Εν Λίμνη” Δ.Δ. Κοκκινογείων, Δ. Προσοτσάνης, Ν. Δράμας 13-22 Ιουνίου, 2008 http://www.drama.gr/tourismos.php?do=tnews Από τα Κοκκινόγεια μπορείτε αν θέλετε να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα από τον γυναικείο συνεταιρισμό. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τις πηγές του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δοξάτο οι οποίες είναι γεμάτες μυριόφυλλο. Αν υπάρχει χρόνος μπορούμε να δούμε και τις πηγές Κεφαλαρίου, όπου θα δούμε κι άλλα υδρόβια φυτά. Τέλος θα πάμε στο πάρκο αρπακτικών πτηνών όπου θα δούμε την επίδειξη πτήσης, στην οποία θα συμμετέχουμε κι εμείς! http://www.arpaktika.gr/ Αν κάποιος θέλει γενικές πληροφορίες για την Δράμα : http://www.drama.gr/default_el.html Εύχομαι καλή αντάμωση και καλά να περάσουμε!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
50-50 να ερθω εγω.Θα σας πω σε 4 μερες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλα το παραπανω......ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ....παιδικο μου ονειρο..δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει κατι τετοιο..... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
EΛΑΑΑΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ :
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17824 ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ώρα, και που είναι ο/το «Πένταθλο» (οδός - αριθμος);
|
||||
|
||||
![]()
η αφιξη θα ειναι το πρωι 9-10...δεν εχω αποφασιστει ακομη ...θα ανακοινωθει σε αυτο το ποστ....οσο για το πενταθλο...περιμενε να συνδεθει η λουσυ και να μας πει...προς στιγμην περιμενουμε συμμετοχες....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εεεε , μας βγήκε κι άλλη παρέα μόνο που η κοπέλα είναι από την Χαβάη και ταξιδεύει με την παραδοσιακή "ενδυμασία" της!!!
![]() Ε ρε ελεμέδες άντρες, ν' αρπάξω την μαγκούρα να σας αρχίσω στα παϊδια να δείτε!!! τολαντουρτζίδες!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΛΛΑΔΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΑΒΑΗ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ .....
Τι στο καλο ψαροβιζιον θα κανουμε???? |
|
||||
|
||||
![]()
Το βράδυ μέχρι να κοιμηθώ σκεφτόμουν τις απαντήσεις!
Δηλαδή γι' αυτό θα έρθετε εκδρομή για να σαλιαρίζετε; όχι για την ... ενυδρειοπαρέα; ¶κου κράχτες οι αγαπημένες μου, φίλη και ξαδέρφη! Κι εγώ τις κάλεσα να έρθουν για κράχτες; Να γνωρίσουν την Δράμα ήθελα, να γυρίσουν τον νομό! Η αλήθεια είναι ότι αυτό με πείραξε! Ενημέρωσα τα κορίτσια για την απάντησή σας και τις παρακάλεσα να μην έρθουν. Θα επαναλάβουμε την εκδρομή μόνες μας. Τι να περιμένω από άντρες; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια πλάκα έκαναν τα παιδιά βρε...... Δεν εννοούσαν τπτ....
![]() Έτσι δεν είναι ρε παλιόπαιδα????? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Lucy να ερθω και εγω στην δευτερη αυτη (μονη με τα κοριτσια) εκδρομη μια που θα λειπει η γυναικα μου ?
Μπορω να ερθω και στην πρωτη για ξακαρφωμα μετα της συζυγου και της θυγατερας μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πλάκα κάνεις φαντάζομαι!!!!Εμείς δεν χρειάζεται να πάμε εκδρομή για να σαλιαρίζουμε ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σαμοθρακίτη μου!!! ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |