|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου του 2008 και ώρα 8 μ.μ.! Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Π. Μελά και Σωκράτους 1-3, Κορυδαλλός, δίπλα στην πλατεία Μέμου). Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με πολλά δώρα! Να είστε όλοι εκεί!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 27-12-07 στις 15:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιες (κάμποσες) φωτογραφίες για να θυμώμαστε άλλη μια επιτυχημένη κοπή της πίτας του ΠΣΦΕ.
Η νόστιμη πίτα μας ![]() ![]() Απ' ότι βλέπετε, η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μέλη πήραν τα ποτά τους, κάθισαν να τα απολαύσουν και να συζητήσουν θέματα ενυδρειακά και μη... ενώ εγώ προσπάθησα να τα αιφνιδιάσω με τον φακό μου.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ¶λλα μέλη αιφνιδιάστηκαν ![]() ![]() ενώ άλλα με αιφνιδίασαν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο περνούσε η ώρα, όλοι γίνονταν μια μεγάλη παρέα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ΔΣ μας
![]() ![]() ![]() και η Ρίτα που ετοιμάζει την κληρωτίδα ![]() με λίγη τύχη (ή μέσον) στην κλήρωση ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 20-01-08 στις 18:27 |
|
|||
|
|||
![]()
...είχαμε τρισευτυχισμένους νικητές!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δείτε χαμόγελο ο Χαλβάς όταν κέρδισε λίπασμα για να ανθίσουν οι ανουμπιες του. |
|
|||
|
|||
![]()
Το σίγουρο είναι ότι όλοι περάσαμε πολύ καλά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 20-01-08 στις 18:16 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αφού τελείωσε η γιορτή... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
... τι άλλο; Ταβέρνα, μάσες και πλάκα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περάσαμε όντως πολύ καλά! Είδαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό και γενικά δεν έλειψε τίποτα!
¶ντε και του χρόνου πιο πολλοί! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πόπο βρε Γιώργο, έβγαλες τη γκριμάτσα μου στο internet και είχα βγάλει και σπυράκι, έπρεπε να μου το πείς οτι φαίνεται να έβαζα consiler!!!!xaxaxaxa!Εγώ πάντως περιμένω να δώ online απο το Χαλβά την πετυχιμένη φωτο της Κωνσταντίνας, με τρώει χαλαρά!!!!Όλες πολύ ωραίες φωτογραφίες, αντιπροσωπευτικότατη εικόνα για το τί έγινε!Και του χρόνου!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω να ακουσω τραγουδια απο τον Πασχαλη μετα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα είναι και η παρτενέρ μέσα!!
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος ιρον μειντανη και βλακ σαμπαθ φιλενάδα δεν θα πουμε σε το λέω να μην γκρινιάζεις
![]() ![]() ![]() (χιούμορ κάνουμε εε μια χαρά είναι τα συγκροτήματα)
|
||||
|
||||
![]()
Τί ώρα θα είναι καλά να έρθουμε?
|
||||
|
||||
![]()
Θα την κόψουμε στις 8:00...αλλά θα είμαστε εκεί από νωρίς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πας να φας μόνος σου κόπρε.
¶κου τουρλού.......δεν ξαναπατάω πάλι εκεί. ΥΓ ααα δεν σας είπα......ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕ ! |
|
||||
|
||||
![]()
ποιοι ποιοι ποιοι???? αντε να σας ξαναδούμε...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αν "ψήσω" και κανενα αλλο από τα Χανια για να ερθει για παρεα μπορεί και να ερθω!!!! Εεεε Λεωνιδααααα........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάχα μου δεν σου άρεσε βρεεεεεε!!!! χαχαχα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Αχ, ποσο θα ηθελα να μπορουσα να ερθω κι εγω να σας γνωρισω ολους επιτελους,εστω και στον συλλογο καποιο σαββατο,αλλα δουλευω καθε Σαββατο ως τις 5 το πρωι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |