|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή εάν δεν διαμαρτηρηθούμε όλοι για τις θηριοδίες αυτές θα είμαστε τουλάχιστον συνεργοί με λύπη μου αναδημοσιέυω ένα Post από άλλο forum:
Πως οι κινεζοι γδερνουν ζωντανα ζωα για την γουνα τους..... Γνωριζοντας την αγαπη ολων σας για ολα τα υπεροχα πραγματα που η φυση μας προσφερει απλοχερα πηρα το θαρρος να κανω την παρακατω δημοσιευση. Αυτο που γινεται στην κινα ξεπερναει και την πιο αρρωστημενη φαντασια.... Επιτελους πρεπει να σταματησουν !!!! Στειλτε τη διαμαρτυρια σας στα παρακατω link, βοηθηστε να τους σταματησουμε ! Οσοι αντεχουν ας δουν και το video ειναι λιγο μεγαλο (62mb) . http://www.oipa.org/campagne/furcatdog_petitionchinesembassy.htm http://www.oipa.org/appelli/abandonment_declarationeu_petition.htm http://www.animal-protection.net/furtrade/movie.htm Αναδημοσίευση από το http://www.fhs.gr/gr/forum/viewtopic.php?t=713 προς ενημέρωση των μελών του GAB. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 28-06-06 στις 08:02 |
|
||||
|
||||
![]()
το βιντεο δεν αντεχω να το δω...
δεν το πιστευω..δεν μπορω να το διανοηθω..δεν θελω να το καταλαβω. δεν μπορω να κατανοησω πως ενας ανθρωπος γινεται τοσο σκληρος,πως λερωνει τα χερια του,την ψυχη του με αυτο τον τροπο...χανει το δικαιωμα να λεγεται ανθρωπος,τετοια ατομα αξιζουν την ιδια τυχη με αυτη των θυματων τους και δεν τους λυπαμαι καθολου...κ δεν ειναι δικαιολογια η πεινα κ η φτωχεια γι αυτη την δουλεια,απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!! ας λαβουμε υπ'οψην μας την φαλαινοθηρια κλπ...η τις μικρες φωκιες...
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μπορεί να πει κανεις γι αυτό ?
ότι είναι απάνθρωπο ? είναι λίγο Λυπάμαι απλά που ανήκω στο ανθρώπινο είδος. ΥΓ. το video είναι απερίγραπτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειχα δει κι αλλα βιντεο για το θεμα, αλλα αυτο ειναι εφιαλτικο... τι να πεις... μετανιωνω που το ειδα γιατι δεν θα το ξεχασω ποτε... κι αυτες οι δηλωσεις ειναι κριμα που αναφερονται μονο στα γατια και τα σκυλια... το να συμβαινει αυτο σε αλλα ζωα ειναι οκ δηλαδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοι οι κινέζοι φταίνε για όλα.Αυτοί άρχισαν και το παράνομο κυνήγι
φαλαινας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα καυμένα τα σκυλάκια και τα γατάκια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ:Ξέρετε ότι οι κινέζοι λατρευουν τους σκύλους.....ως φαγητό ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
όταν ο άνθρωπος δεν σέβεται την ζωή σε όλες της εκφάνσεις της ... τότε δεν μπορείς να πεις τίποτα ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όταν έβλεπα το video σκεφτόμουν πως θα ένιωθε αυτός κρεμασμένος ανάποδα να τον δέρνουν ζωντανό ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ίσος έπρεπε να το πάθουν μερικοί ... ίσος τότε αποκτούσαν συνείδηση του πόσο πόνο προκαλούν !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με εχουν κατηγορησει πολλοι και πολλες , στην ζωη μου, οτι ειμαι αναισθητος!
Ηταν απο τις ελαχιστες φορες που με επιασε η ψυχη μου.... Κοντεψα να ξερασω... Δεν μπορω να καταλαβω, για ποιον λογο ... εστω δεν το σκοτωνουν το ζωο πριν το γδαρουν! |
|
||||
|
||||
![]()
μου φτάνουν αυτά που διάβασα.....το video δεν το βλέπω...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και η θανάτωση του ζώου χωρίς αίματα είναι δύσκολο να γίνει ... εξάλλου δεν τους νοιάζει ... η δουλειά γίνεται και έτσι !! το θέμα είναι ότι δεν τους νοιάζει σε τέτοιο βαθμό ... που δεν τα σκοτώνουν καν αφού τα γδάρουνε ... αλλά τα αφήνουν έτσι !!! πραγματικά τραγικο !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 28-06-06 στις 22:34 |
|
|||
|
|||
![]()
Το προβλημα ειναι μηπως και λερωθει η γουνα?
Αφου ουτως η αλλος, πλενονται και περναν μπολικη επεξεργασια .... πριν βγουνε στην βιτρινα. Μηπως ειναι κοστος? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To πρόβλημα δεν είναι οι φτωχοί που γδέρνουν ζώα.
![]() Το πρόβλημα είναι οι πλούσιοι που γουστάρουν να φοράνε γούνες. ![]() Αν δεν υπήρχε ζήτηση για γούνες... για ποιον λόγο κάποιος θα τις "παρήγαγε" ? Συνεπώς, αντί να διαμαρτυρόμαστε στις κινέζικες πρεσβείες... μήπως θα 'πρεπε να κοιτάξουμε τη γειτόνισσα που φοράει τη γουνίτσα της από το φθινόπωρο... λες και κάνει τόοοοσο κρύο στην Ελλάδα που μια ζακετίτσα δε φτάνει ? Ο κινέζος φαΐ θέλει. Αν η κυρα Κατίνα (η ο κυρ Μήτσος) του από πάνω ορόφου θέλει γούνα, θα γδάρει τριχωτά ζώα να της πουλήσει, να φάει κι αυτός. Αν του ζητούσαν μάλλινες ζακέτες, θα κούρευε πρόβατα. Αν του ζητούσαν βαμβακερές μπλούζες, θα φύτευε μπαμπάκι. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέλω τη γνώμη σας !!! | Manogr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 15-09-05 20:42 |
Θέλω την γνώμη σας | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-11-04 21:38 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |