|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά... Καινούργιος στο φόρουμ.... Παλιά είχα ένα 50λιτρο ενυδρείο με ζωοτοκα... Πρόσφατα απέκτησα ένα χειροποίητο 240 λίτρων και είπα να μπω στον κόσμο της Malawi... Έχω κάποιες απορίες... Καταρχήν θέλω να μου πείτε αν η διακόσμηση του βυθού θα ζοριζει τα ψάρια... Αν θα είναι επαρκεις ο 200αρης θερμοστάτης που έβαλα και πόσα ψάρια μπορώ να φορτώσω το ενυδρείο μου... Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 19-11-17 στις 22:11 |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!σιγουρα δεν θα βολεψει αυτη η διακοσμηση.δες λιγο τα θεματα και τις παρουσιασεις για να παρεις μια ιδεα και εδω ειμαστε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσόρισες και καλορίζικο το ενυδρείο!
Βγάλε αυτά τα πλαστικά από μέσα και την αφίσα από πίσω ![]() Εδώ θα βρεις τα βασικά http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 και με λίγη δουλίτσα μπορείς να φτιάξεις κάτι όμορφο ![]() Ο θερμοστάτης επαρκεί αλλά το φιλτράκι που βλέπω θέλει αντικατάσταση με ένα εξωτερικό. Ότι απορίες έχεις και πριν κάνεις/αγοράσεις κάτι, να ρωτάς εδώ. |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα μπαίνει άμμο... Το φίλτρο λέει ότι είναι 2100 λίτρα την ώρα... 38 watt... Νομίζω ότι είναι καλό για ένα ξεκίνημα.. Αργότερα θα μπει και εξωτερικό ταυτόχρονα... Όσο για τα πλαστικά δεν είναι πλαστικό αλλά πέτρινο... Θα πρέπει να βγει?? Και η άφησα?Ξέρω ότι τα ψάρια στρεσαροντε όταν δεν υπάρχει μπακραουντ στο ενυδρείο... Παρεμπιπτόντως πολύ καλός και χρήσιμος ο οδηγός... Μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει και τοσο χωρο για βιολογικο υλικο και αυτο ειναι που μας νοιαζει σε ενα τετοιο ενυδρειο.προτεινω ενα εξωτερικο 1000λ/ω με χωρο για τουλαχιστον 3 λιτρα βιολογικο υλικο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υστερεί πολύ, σε σύγκριση ακόμα και με ένα μικρό σχετικά εξωτερικό φίλτρο, σε ωφέλιμο χώρο για βιολογικό υλικό. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό το ξέρω... Απλά με βολεψε αυτό γιατί το φίλτρο του είναι χωρισμενο σε κομμάτια οπότε το αδειασα και στο πρώτο κομμάτι μπήκε βιολογικό μακαρόνι στο δεύτερο βιοσφαιρες και στο τρίτο σφουγγάρι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά... Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός αλλά σαν αρχάριος έχω πολλά ερωτήματα... Καταρχήν πως μπορώ να προετοιμαζω 50 λίτρα νερού για την αλλαγή καθώς το ενυδρείο μου είναι 240 λίτρα και κάπου τόσο λέω να κάνω κάθε αλλαγή ... Εννοώ που θα το προετοιμαζω? Έχω βάλει προς το παρόν μία μόνο κιχλιδα την οποία μου την έδωσε φίλος... Θέλω να βάλω 3 διαφορετικά ήδη... Τι ταιριάζει με demasoni και labidochromis?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα δεν γίνεσαι ενοχλητικός αλλά μην ανοίγεις συνέχεια θέματα με κάθε απορία σου γιατί χάνουμε τη μπάλα
![]() Για τις αλλαγές εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70662 Για το ενυδρείο σου πιστεύω ότι 2 είδη είναι αρκετά. Τα demasoni δεν τα συνιστώ για αρχάριο και μπαίνουν σε ομάδα 10+ ατόμων λόγω επιθετικότητας μεταξύ τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα demasoni πάντως είναι "τρελόψαρα" και γνωρίζω ότι μπαίνουν μόνα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Το τελείωσα παίδες!!! Ακολούθησα Την συμβουλή του κλεοβουλου και έβαλα 5 λαμπιντο από τα οποία δυστυχώς έχασα το ενα και 5 μαινγκανο... Μου άρεσε πάρα πολύ ο συνδυασμός... Από φιλτρανση έχω το dolfin 2210 και έναν κυκλοφοριτη 2100 λ/ω... Την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα και τις ανουμπιες... Σειρά έχουν τα γατοψαρακια κλόουν και νομίζω πως είμαι εντάξει... Ακούω γνώμες
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Υπόστρωμα. ¶μμος και όχι χαλίκι.
2. Ανούμπιες - δέστες σε μικρή πέτρα. 3. Κλόουν - όχι |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω για την άμμο αλλά δεν μπορούσα να βρω παρά μόνο σε 1 ο οποίος μου ζητούσε 4 ευρώ το κιλό... Οι ανουμπιες είναι δεμενες σε πέτρα κάτω από το χαλίκι.. Γιατί όχι κλόουν?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aμμο πηγαινε σε μια καθαρη παραλια να μαζεψεις οση θες τσαμπα !και να κανεις και την βολτα σου να δεις το χειμωνιατικο τοπιο .. το κακο ειναι οτι τωρα που εβαλες το χαλικι ειναι μπελας να βγει και να βαλεις την αμμο ενω εχεις γεματο ενυδρειο ..
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί οι κλόουν είναι για τα τσίρκο
![]() ...και γιατί είναι από άλλη ήπειρο και έχουν τελείως διαφορετικές απαιτήσεις http://www.seriouslyfish.com/species...-macracanthus/ ![]() |
![]() |
Tags |
κλεόβουλος, κώστας malawi, george23, isidor, τάκης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο - Ψάχνω κατοίκους! | jiasou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 05-01-16 00:35 |
Νέο στήσιμο | Akakios Miskos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 29-01-14 15:47 |
Νέο στήσιμο..! | jimbit22 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 08-10-13 11:54 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |