|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pygmy corydoras. Εάν είδα καλά έχεις άμμο στο βυθό.
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λιτρα νερου καθαρα εχεις και ποιες ειναι οι διαστασεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι άμμο έχω. Τα κοιταγα αυτά τα ψαράκια και ένα άλλο που λέγεται panda νομίζω.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GHOST_G7 : 20-05-18 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενουμε το χαρτι μηπως και καταφερουμε να το υπολογισουμε στο περιπου
![]() Το νερο σε τι σκληροτητες σκοπευεις να το διατηρεις; Για τα ψαρια σου γραφω καποιες λεξεις ετσι ωστε να το ψαξεις λιγο με το Google, μηπως βρεις κατι που σου αρεσει. Oryzias, Boraras, Killifishes, Dario dario, Carinotetraodon travancoricus, Celestichthys κτλ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου πραγματικα αξιέπαινη δουλεια!
Αυτο που βλεπω πρεπει να ειναι καθαρο κοντα στα 60-70 λιτρα σωστα? Εγω στη θεση σου θα εκανα το κοπαδακι 10 ψαρακια. Αν θες περισσοτερα πρεπει να πας σε καποιο αλλο ειδος μικροψαρου.
|
||||
|
||||
![]()
Εάν θες κάτι κόκκινο από μακρυά να φαίνεται τοτε δες και τα Hyphessobrycon amandae .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GHOST_G7 : 21-05-18 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium στον τοίχο χωρίς βάση από κάτω. | GHOST_G7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-04-17 13:54 |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |