|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ολο και καλυτερο!! Bulbophyllum βλεπω στη 2η φωτο??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάνο οι καινούριες ορχιδέες που κρέμονται είναι oncidium cheirophorum, oerstadella centradenia και pleurothalis grobyi. Οι δύο παλιές που είχα είναι leptotes bicolor και schoenorchis fragrans orchid. |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρμα οφθαλμών
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο γειτονισα, πανδαισια χρωματων και σχηματων!
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω και εγώ!
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν πεταχτει τα μάτια κι έχω κρεμάσει τη γλώσσα έξω
![]() (δεν περιγράφω άλλο!!!) Respect για το αποτέλεσμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι και να πω είναι λίγο
χάρμα οφθαλμών Μπράβο Αννα
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπαίνω κάθε μέρα πλέον δυστυχώς. Όλοι σας έχετε φτιάξει αξιοζήλευτα ενυδρεία και σας ευχαριστώ όλους που με τις γνώσεις σας μαθαίνουμε κι εμείς.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η καινούρια μας λίμνη! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 08-03-14 14:07 |
Καινούρια Γκάπυ | Sandrea | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 27-11-11 23:42 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
καινούρια με απορίες! | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 08-12-09 15:24 |
Καινούρια αρχή... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-07-06 10:55 |